Demi de Ruiter
Demi de Ruiter Fashion 12 apr 2022
Leestijd: 3 minuten

6 stylingtips die ervoor zorgen dat jouw outfit er altijd luxe uitziet – ook al is ‘ie dat misschien niet

Tegenwoordig worden we op social media overspoeld door foto’s van fashion bloggers in de meest jaloersmakende outfits. Wat deze outfits allemaal gemeen hebben? Ze zien er luxe en expensive uit. Wij hebben 6 stylingtips op een rijtje gezet waarmee jij ervoor zorgt dat jouw outfit er ook luxe uitziet, ook al is ‘ie dat misschien niet.

Luxe outfits

Willen we er niet allemaal expensive uitzien? Hoewel veel vrouwen ontzettend graag die prachtige blogger-like looks zouden recreëren, hebben we niet allemaal het geld (en de samenwerkingen) waar veel bloggers wel over beschikken. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig! Deze styling tips zorgen ervoor dat iedere outfit er luxer uitziet dan dat ‘ie eigenlijk is.

1. Zorg dat het écht past

Om te beginnen is het belangrijk dat je kleding écht goed past. Ja, de oversized-look is tegenwoordig helemaal in, maar er zit een verschil tussen deze look en kleding die overduidelijk minimaal 2 maten te groot is. Not done.

Hetzelfde geldt voor té kleine en té strakke kleding: dit is echt te zien en gaat ten koste van het totaalplaatje. Goed aansluitende kleding kopen is dus een belangrijke stap als je er luxe en expensive uit wilt zien.

2. Minimalistische look

Als je voor een luxe en elegante look wilt gaan is het motto dat je in je achterhoofd moet houden “less is more”. Valt het jou ook wel eens op dat fashion bloggers vaak outfits in neutrale kleuren dragen? Deze kleuren ogen vaak luxer, ook als de stof van je kleding misschien wat goedkoper is.

3. Voeg een riem toe

Een riem kan je (budget) outfit meteen naar een hoger niveau tillen. Dit accessoire wordt vaak onderschat, terwijl het de kracht heeft om een look net even af te maken. Of het nu gaat om een ​​jeans met een T-shirt of een wit jurkje, een klassieke zwarte of bruine riem past bij elke look en geeft je outfit een luxe uitstraling.

4. Grote zonnebril

Haal de innerlijke celebrity in je naar boven en scoor extra glamour-punten met een oversized zonnebril. Een mooi exemplaar hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn en zorgt ervoor dat je outfit meteen een stuk interessanter wordt om naar te kijken.

5. Sieraden: don’t overdo it

De meeste vrouwen zijn gek op sieraden: deze kunnen er ook zeker voor zorgen dat je outfit er luxer uitziet. Toch geldt ook hier weer less is more. Veel toeters en bellen leiden namelijk te veel af van waar het werkelijk om gaat: het totaalplaatje. Kies daarom voor één of twee mooie stukken: dit zal ervoor zorgen dat je outfit er net even wat luxer uit ziet.

6. Een goede neutrale handtas maakt het verschil

Een mooie handtas in een neutrale kleur is niet alleen chic, maar ook een everyday essential. Als jij een foto van een fashion blogger bekijkt, is er een grote kans dat je zo’n tas spot. De vorm en stijl van zo’n tas, die overigens zeker niet duur hoeft te zijn, zijn tijdloos waardoor een outfit meteen naar een hoger niveau getild wordt. Mis jij dus net even dat luxe-tintje aan jouw outfit? Pak die prachtige handtas erbij en je bent ready to go.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.