Josca
Josca Love & Life 27 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

9 niet-seksuele dingen die mannen sexy vinden aan vrouwen

Natuurlijk is het woord ‘sexy’ maar subjectief en heeft iedereen daar een ander idee bij. Terwijl jij het heel sexy vindt wanneer een man er alles aan doet om jou voor zich te winnen, heeft je vriendin misschien wel een zwak voor ietwat verlegen mannen. Maar wat vinden mánnen nu sexy aan vrouwen, wanneer het niet om het uiterlijk draait?

De volgende punten komen allemaal van mannen en hebben niets met je gezicht of body shape te maken; wij zijn ook wel eens benieuwd wat voor eigenschappen en gedrag mannen nou sexy vinden aan ons.

1. De manier waarop je luistert.
Mannen willen ook wel eens hun verhaal kwijt. Misschien is het lastig om te begrijpen dat een goede luisteraar sexy kan zijn, maar het kan daadwerkelijk als iemand écht luistert. De meeste mensen luisteren niet echt, alleen genoeg om antwoord te kunnen geven, en praten eigenlijk liever. Je realiseert je pas hoe sexy een goede luisteraar kan zijn als je bedenkt hoe zeldzaam het eigenlijk is.

2. Wanneer je altijd tijd vrijmaakt om je dierbaren te helpen. En andersom.
Het kan sexy zijn om te zien dat iemand heel veel om je geeft. Ook wanneer je altijd klaarstaat voor je vriendinnen of je familie, kan een man dit heel aantrekkelijk vinden.

3. De manier waarop je ogen soms recht in zijn ziel lijken te kijken.
Dit klinkt misschien een tikkeltje zweverig, maar vrouwen kijken niet altijd zomaar náár een man. Ze onderzoeken deze persoon en willen graag meer over hem te weten komen, waarbij er niet geoordeeld wordt. Deze nieuwsgierigheid kan ook sexy zijn.

4. De manier waarop je ervoor zorgt dat hij een beter persoon wil worden.
Dit is niet per se bewust, maar het is heel aantrekkelijk als een vrouw dit teweeg kan brengen bij een man. Hij wil een beter persoon worden voor jóu, misschien wel door de angst om je te verliezen omdat hij zoveel om je geeft. Dat laat overigens ook weten dat je relatie wel goed zit.

5. De manier waarop je loopt.
Zeg nou zelf: aan een loopje van een man kun je zelf ook al zien hoe hij over zichzelf denkt en in zijn schoenen staat – letterlijk en figuurlijk. Het gaat hier niet over lichtelijk heupwiegende modellenloopjes, maar bijvoorbeeld de manier waarop je een kamer binnenkomt en zelfverzekerdheid uitstraalt, wat laat weten dat je aanwezig bent en daar geen problemen mee hebt.

6. De manier waarop je dingen met hem deelt.
Het gaat niet per se om het gebaar dat je die sandwich deelt, het kleedje op de bank of dat laatste koekje, maar de manier waarop het gebeurt. Je deelt het niet met hem omdat het voelt alsof het moet, maar omdat je simpelweg alles met hem wíl delen.

7. De zelfverzekerdheid waarmee je dingen doet.
Zelfverzekerdheid is één ding, maar het is al helemaal sexy wanneer hij aan je ziet dat je er ook daadwerkelijk alle reden toe hebt om zelfverzekerd te zijn.

8. De passie die je hebt in je leven.
Passie is nu eenmaal sexy. Een relatie heeft passie nodig en hetzelfde geldt in principe voor het leven. Als een man of vrouw ergens passievol over is, ook al is het maar een heel klein ding, heeft dit een positieve invloed op jezelf. Je zal deze instelling namelijk zelf sneller overnemen.

9. De manier waarop je hem liefhebt.
Je houdt niet van hem door de dingen die hij voor je doet, je houdt niet van hem door het gevoel dat hij je geeft, maar je houdt van hem om hém. Wat er ook gebeurt en wat jullie ook doen, je houdt van hem. Als dat niet sexy is…

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.