Renée
Renée Entertainment 19 jan 2019
Leestijd: 3 minuten

Het verhaal achter Trump en Melania’s ontmoeting is precies wat je zou verwachten

Donald Trump en zijn vrouw Melania Knauss zijn binnen de kortste keren een van de populairste stelletjes op aarde geworden, maar wij waren stiekem ook wel benieuwd naar hoe ze elkaar ontmoet hebben. Dat Trump nog getrouwd was met een ander, dat wisten we, maar het hele verhaal is nog vele malen mooier en zal je waarschijnlijk nul verrassingen bieden.

Het jaar was 1998 en Trump en zijn vrouw Marla Maples waren al zo’n jaartje niet meer samen, maar wel nog getrouwd. Donald was 52 jaar oud en al een tijd aan het daten met de Noorse twintiger Celina Midelfart; een studente aan NYU die met een flinke erfenis een appartement huurde in de Trump Tower.

Donald en Melania op een Playboy-feestje in 2003, met playmate Victoria Silvstedt. (Getty)

In september van dat jaar bracht Trump een bezoek aan een New York Fashion Week feestje in de Kit Cat Club bij Times Square, waar hij een supermodel zou ontmoeten en het bovendien even niemand meer uitmaakte dat hij (naar alle waarschijnlijkheid) nog met Celina aan het daten was. Toen hij Melania zag, deed het supermodel er echter ook niet meer toe (dit klinkt bíjna romantisch).

Trump, in een interview met Larry King in 2005: “I went crazy. I was actually supposed to meet somebody else. There was this great supermodel sitting next to Melania. I was supposed to meet this supermodel. They said: Look, there’s so and so. I said: Forget about her. Who is the one on the left? And it was Melania.”

Melania was op dat moment 28 jaar oud en was al zo’n twee jaar in New York, met dank aan de Italiaanse ondernemer Paolo Zampolli. Paolo had dit feestje georganiseerd maar was ook de reden achter haar visum om Amerika binnen te komen; hij zou Melania hebben ‘ontdekt’. Paolo stelde Trump voor aan Melania, waarna Trump om haar gegevens vroeg.

Melania vertelde aan Harper’s Bazaar over het moment: “He wanted my number, but he was with a date, so of course I didn’t give it to him. I said, ‘I am not giving you my number; you give me yours, and I will call you.’ I wanted to see what kind of number he would give me — if it was a business number, what is this? I’m not doing business with you.”

En hoe zou Trump hierop hebben gereageerd? Juistem: door Melania te overladen met allerlei verschillende nummers van allerlei verschillende huizen, hotels en gebouwen die hij in zijn bezit had, want hoe maak je anders als droplul een indruk. Melanie specificeert het nog even: “The office, Mar-a-Lago, home in New York, everything.”

Melania en Trump bij het Witte Huis, 2017 (Getty)

Voor de eerste date nam Trump Melania mee uit eten en gingen ze daarna naar A-lister hotspot Moomba, waar alleen iemand als Trump nog zo laat een reservering kon maken. Een maand na de eerste ontmoeting op het modellenfeestje vlogen ze samen met Trump’s privéjet naar Palm Beach voor een weekendje, en volgens een vriendin van Melania had deze ontmoeting ook niet later moeten gebeuren.

De vriendin vertelde aan The Post: “She ran into Donald just at the right time. She was just about out of money, at the end of her rope and about to move back to Eastern Europe.”

In Oost-Europa is Melania nu zeker niet.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.