Anne Smits
Anne Smits Celebrity 3 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

A$AP Rocky duwde vrouw in gezicht tijdens bizarre entree op Met Gala, TikTok reageert

Gisteren hebben we weer mogen smullen van de mooiste looks en de meest iconische momenten op het Met Gala. Zo eerden deze gasten de overleden kat Choupette van Karl Lagerfeld door middel van een kattenoutfit en deelden wij onze favoriete looks van de avond. En ook vandaag zijn we nog niet uitgepraat over het glamoureuze event. We hebben het namelijk nog niet gehad over de bijzondere entree van rapper A$AP Rocky.

Geen artiesteningang voor A$AP Rocky..

A$AP Rocky worstelt zich door gewone publiek voor het Met Gala en TikTok reageert

Ook dit jaar verscheen zo goed als heel celebrity-land op het Met Gala. Natuurlijk stonden Rihanna met haar babybuik en haar partner A$AP Rocky op de gastenlijst. Maar in plaats van de artiesteningang, koos de rapper voor een andere entree.

A$AP Rocky duwt vrouw omver

Op de video op TikTok is te zien dat de rapper zich met een capuchon en zonnebril op door het Met Gala-publiek worstelt om vervolgens over het hek te springen riching het hotel. Tijdens zijn sprong duwt hij tegen het gezicht van een vrouw, genaamd Maddy. Vervolgens zwaait hij nog naar het verbijsterde publiek en loopt nonchalant het hotel in waar de celebrities zich aan het klaarmaken zijn voor het Met Gala.

@barstoolsports

Asap Rocky at the Met Gala 🤣 @chicksintheoffice #metgala

♬ оригинальный звук – Sosa Gang

TikTok reageert

Even later reageren de twee vrouwen, waarvan de één omver geduwd werd door de rapper, via een Tweet en TikTok op de bijzondere gebeurtenis. De reacties onder de posts branden los over het toch wel iconische en hilarische moment van het Met Gala.

@bellamato

#metgala #asaprocky

♬ Praise The Lord (Da Shine) (feat. Skepta) – A$AP Rocky

A$AP Rocky reageert

De rapper heeft inmiddels zijn excuses aangeboden en gereageerd op het Twitterbericht van Maddy Zo reageert hij met “LOL MY FAULT $WEETHEART”. Vervolgens volgde A$AP Rocky Maddy op Twitter en bood haar een digitale olijftak aan, ook wel een symbool van vrede. Eind goed, al goed.

F1-Daniel Ricciardo was aanwezig op het Met Gala en had bijzondere interactie met deze actrice

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.