Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Cheating scandal who? Adam Levine en Behati Prinsloo genieten van een dagje strand met de familie

Sliding into someone else’s DMs is voor de meesten mensen een no-go en een teken om zo snel mogelijk je relatie te beëindigen. Anderen zien het misschien door de vingers omdat ze niet ‘echt’ als vreemdgaan zien. Voor Behati Prinsloo geldt vast het laatste, want het hele cheating schandaal rondom hubby Adam Levine lijkt helemaal geen effect te hebben op de relatie. Ze gelooft haar man, ookal vertelt de ‘minnares’ van Adam een heel ander verhaal.

Can she really forgive and forget?

Behati Prinsloo’s reactie op het hele DM-schandaal

Een paar weken geleden onthulde Instagram model Sumner Stroh dat zij een tijdje een affaire met Adam Levine zou hebben gehad, tijdens zijn relatie met Behati. Dus níet alleen DM-contact. Ook vertelt Sumner dat hij haar zelfs gevraagd heeft of het oké zou zijn als hij zijn (nog ongeboren) baby ‘Sumner’ zou noemen. That’s weird.

@sumnerstroh

embarrassed I was involved w a man with this utter lack of remorse and respect. #greenscreen

♬ original sound – Sumner Stroh

Veel Behati-fans dachten dan ook dat de VS-Angel Adam zou verlaten, maar niks is minder waar. Het stel lijkt deze situatie goed aan te kunnen en dat is dan ook wel weer knap.

Afgelopen zaterdag werd het gezin gespot op een strand vlak bij hun huis in Californië en ze zagen er nog nooit zo gelukkig uit. De kinderen hebben wat gesurft en gingen zelfs nog met mama en papa op een fietstocht.

Dat Behati zo relaxt is, zelfs na het uitlekken van spicy DM’s, is geen totale verrassing. Ze maakte het al eerder duidelijk dat ze totaal niet van plan was om haar man te verlaten, zo was ze vorige week ook bij de eerste show van Adam om hem te supporten.

Adam Levine’s DM-schandaal

Toen de eerste beschuldigingen van Instagram model Sumner Stroh online gezet werden, reageerde Levine op zijn Instagram met het volgende statement: “I used poor judgment in speaking with anyone other than my wife in ANY kind of flirtatious manner. I did not have an affair, nevertheless, I crossed the line during a regrettable period in my life. In certain instances it became inappropriate; I have addressed that and taken proactive steps to remedy this with my family.”

Hierna kwamen er steeds meer vrouwen naar voren met hun eigen ervaringen die erg veel leken op Sumners verhaal. Sindsdien hebben de meeste vrouwen die betrokken waren in de situatie het hele DM-schandaal achter zich gelaten.

Meer juice

Heb je dit hele schandaal gemist, en wil je meer weten? Lees alle details over het DM-schandaal hier.

Jordyn Woods is in een nieuw interview open over het schandaal rond Tristan Thompson

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.