Inga Stoit
Inga Stoit Celebrity 10 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het lijkt erop dat Pete Davidson zijn eerste Kim Kardashian-tattoo heeft laten verwijderen

Pete Davidson en Kim Kardashian gingen afgelopen augustus uit elkaar. Zoals we allemaal weten liet Pete de nodige tatoeages als shout out naar zijn toenmalige liefje Kim zetten. Hoe zit het nu met deze tatoeages? Jup, de eerste lijkt inderdaad verdwenen.

Afgelopen 3 oktober is Pete met één tattoo minder gespot op de set van zijn aankomende komedie Bupkis. Er zat een verband op zijn sleutelbeen. Laat dit nu precies de plek zijn waar hij zijn eerste tattoo voor Kim liet zetten. De iconische zin “My girl is a lawyer” is niet meer..

Pete Davidson laat tatoeage Kim Kardashian verwijderen

Op zich niet zo gek, want Pete heeft al eerder gezegd dat hij al zijn tatoeages wil laten verwijderen. Letterlijk allemaal, dus dat zou dan niet alleen om Kim gaan. Een insider ,die op de shoot aanwezig, was zei: “While he continues to remove his tattoos, that image is from set and not related to removing the lawyer tattoo.”

Tijdens de relatie van Pete en Kim heeft hij een reeks aan tatoeages laten zetten, met Kim als inspiratie. Naast de “My girl is a lawyer”- tattoo liet hij onder andere de tattoo “KNSCP” in zijn nek zetten. Deze tattoo is op zijn minst gezegd ook best intens gezien het de initialen van Kim eén haar kinderen zijn. Kim, North, Saint, Chicago en Psalm. Onder deze tatoeage liet hij een script tattoo zetten met de tekst “Jasmine en Aladdin”. Deze tattoo was een verwijzing naar Pete en Kim’s rollen in de sketch van Saturday Night Live waar hun romance begonnen is.

Dit zijn de favoriete tatoeages van Billie Eilish

Meer tattoos

En zo zijn er nog wel meer tatoeages. Pete liet “Kim” op zijn borst branden (for real) en wellicht zijn er dus nog veel meer Kim tattoos. Best opmerkelijk, want voordat de relatie tussen de twee begon vertelde Pete dat hij bezig was met het verwijderen van zijn tatoeages in verband met zijn acteercarrière. Hij vertelde dat het zo’n vier uur kon duren voordat de make-up artiesten al zijn tatoeages hebben bedekt. Laten verwijderen leek hem daarom makkelijker. Ach, misschien is hij nu daadwerkelijk begonnen met het verwijderen van zijn tatoeages.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.