Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Fashion 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Addison Rae draagt een ultrakleine underboob-top naar de MTV Movie & TV Awards

Addison Rae heeft een flinke impact gemaakt tijdens de MTV Movie & TV Awards, die vannacht plaatsvonden. In case you missed it: Addison Rae kuste haar He’s All That co-speler Tanner Buchanan op het podium terwijl ze de ‘Best Kiss Awards’ uitreikte. Maar daar bleef het niet bij, want Addison droeg ook een opvallende outfit op de rode loper.

En dat heeft alles te maken met een ultrakleine top.

Addison Rae op MTV Movie & TV Awards

Voordat ze de award presenteerde, arriveerde Addison op het evenement in een eye-catching look van Christopher Esber. De look, die uit drie stukken bestond, had onder andere een ultrakleine underboob-top, een maxi skirt en een metallic riem. Ze combineerde de look met een oversized blazer en een paar schoenen van Stuart Weitzman.


De volledige look werd afgemaakt met meerdere ringen en zilveren kettingen die nog wat extra glam aan de 00’s-outfit toevoegden. En eerlijk is eerlijk: Addison Rae rockte de weinig verhullende outfit als geen ander. En juist de meest gedurfde outfits houden de rode loper interessant. Voor het evenement werd Addison Rae gestyled bij niemand minder dan Law Roach. Hij is de naam achter de mooie looks van Zendaya, Anya Taylor-Joy en Priyanka Chopra.

Make-up

Addison Rae postte de look ook op Instagram met een collectie aan behind-the-scenes-foto’s, daarop is de blazer niet te zien. In de foto’s zien we zowel de voor- als achterkant van de look. In de caption schrijft ze, “MTV ❤️.” Voor haar make-up huurde ze niemand minder dan make-up artist Mary Phillips in, die het natuurlijk hield met een zachte smokey-eye en roze blush. Hairstylist Jenny Cho ging voor een wavy honingblonde blow-out bij Addison. Al met al zijn we groot fan van de look waarmee de 20-jarige Addison tijdens de MTV Movie & TV Awards verscheen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.