Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 17 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Op deze datum is de Friends-reünie te zien en déze celebrities zijn erbij

Na maanden (of inmiddels jaren) wachten is het dan eindelijk zover: we komen steeds meer te weten over de Friends-reünie. Na maanden van uitstel wordt de reünie van onze favoriete serie realiteit. Voor het 25ste jubileum van de immens populaire serie kwam de cast nog één keer bij elkaar voor een special voor HBO Max.

En er is eindelijk een releasedatum bekend.

Friends-reünie: releasedatum

Op 21 februari 2020 kondigde HBO Max aan dat er een reünie zou komen met de originele cast van de show. Alle zes friends (Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, and David Schwimmer) zouden in mei 2020 te zien zijn in een special over de populaire serie. Dat liep allemaal anders door het coronavirus. De opnames van de special werden continu uitgesteld en er was geen zicht op een releasedatum.

OMG – Dit is alles wat we weten over de langverwachte Friends-reünie

Inmiddels is bekend dat de opnames zijn afgerond en is er ook een releasedatum. En daar blijft het niet bij, want we kunnen ook al een eerste teaser laten zien. De Friends-reünie die “The One Where They Get Back Together” heet, wordt op donderdag 27 mei op HBO Max gelanceerd. Markeer de datum maar in je agenda, want het belooft een groot spektakel te worden. Er zijn namelijk ook gasten uitgenodigd voor de special en grote namen als Justin Bieber, Lady Gaga en Cara Delevingne staan op de line-up.

Teaser

Op 11 april werd bekend dat de opnames van de Friends-special afgerond zijn. Toen werd nog geen releasedatum bekendgemaakt, tot grote teleurstelling van veel fans. Nu is niet alleen de releasedatum en line-up bekendgemaakt, maar wordt ook een eerste teaser van de special gedeeld. In de teaser zien we hoe de cast (a.k.a. de Friends) arm in arm loopt. En daar reageren fans behoorlijk enthousiast op. Onder de teaser zien we reacties als, “well i’m crying already” en, “Oh My God the secret is out ❤️❤️❤️” Eerlijk is eerlijk: we kunnen niet wachten.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.