Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Adele verruilt haar go-to look voor TikTok-trend met nieuw kapsel

Er is al sinds 2020 een Generatie Z vs Millennials-vete gaande op TikTok. Een trend waarin Generatie Z de stijlkeuzes van Millennials belachelijk maken. Nu is het Adele die haar eigen kamp, de Millennials, verlaat door haar zijscheiding te verruilen voor de geprefereerde middenscheiding van Gen Z.

We praten je bij.

Adele heeft nieuw kapsel

Er is al enige tijd een groot debat in de beautywereld gaande over de perfecte scheiding van je haar. Natuurlijk begon het debat op TikTok in 2020 en heeft de hashtag #middlepartchallenge nu meer dan 52 miljoen views. Inmiddels hebben al meerdere celebrities gekozen voor de kant van Gen Z en lijkt ook Adele daar nu aan mee te doen. Hoewel we haar al met allerlei kapsels hebben gezien, van een rode pony tot een choppy blonde look en nu, sinds de release van haar album 30, lange blonde lokken.

@nicoleemarrie okay tik tok help because i seriously don’t know reply #middlepartchallenge #fyp ♬ Middle part baddies – glowy berd

@emluder I’m way late to this but that’s what happens when you’re in your 20’s alright #middlepart #middlepartchallenge #fyp ♬ Middle part baddies – glowy berd

In de nieuwste foto’s van de NBA All-Star-game in Cleveland ziet Adele er echter een beetje anders uit. Dit keer heeft ze geen zijscheiding maar een iconische middenscheiding waardoor de voorste plukken van haar kapsel haar gezicht omlijsten. De haarlook werd gemaakt door de beroemde haarstylist Sami Knight en we denken dat we het er allemaal over eens kunnen zijn dat ze er prachtig uitziet.

Kevin Mazur/Getty Images

Moeten wel, nu Adele ook heeft gekozen voor de middenscheiding, de zijscheiding helemaal uit ons systeem halen? Of gaan we afwisselen met de ene dag een zijscheiding en de andere dag een middenscheiding? Als het aan Adele ligt is het in ieder geval duidelijk: de middenscheiding is haar nieuwe go-to look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.