Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Fans spotten Tom Holland in Euphoria en maken allemaal dezelfde grap over Zendaya

Euphoria-fans opgelet: het lijkt erop dat de dromen van kijkers zijn uitgekomen, aangezien fans denken dat ze Tom Holland als figurant hebben gezien in de HBO-show. Fans hopen al langere tijd dat de vriend van Zendaya, die Rue in de serie speelt, naast zijn vriendin zou verschijnen en denken nu bewijs gevonden te hebben.

OMG.

Tom Holland in Euphoria

Het blijkt dat kijkers niet de enigen waren die droomden van een rol voor Tom in de serie, want de acteur zelf onthulde eerder dat hij ‘een petitie’ had ingediend voor een rol in seizoen 2, en Zendaya zei dat ze hem op de set mee wilde smokkelen. Nu lijkt het erop dat dat echt is gebeurd, aangezien fans denken dat ze Tom als figurant hebben gezien in de nieuwste Euphoria-aflevering. Vervolgens maken ze allemaal dezelfde grap over Zendaya.

Gotham/GC Images

In aflevering 7 van seizoen 2 (die op maandag 21 februari verscheen) zien we Lexi (Maude Apatow) het debuut van haar toneelstuk opvoeren, hoewel ze geen van haar vrienden of familieleden heeft verteld dat de show eigenlijk over haar leven gaat. Lexi’s klasgenoten beginnen langzaam te beseffen dat ze in het stuk voorkomen, waarbij Lexi erin slaagt een aantal griezelige dubbelgangers voor haar stuk te casten.

Toch lijkt het erop dat de aandacht van de fans bij het publiek was en niet op het podium, omdat ze denken dat een van de toeschouwers Tom Holland zou zijn. Pauzeer de aflevering op één shot van het publiek en je ziet een man in de linkerbovenhoek zitten die *heel veel* lijkt op Tom Holland zelf. Twitter gaat vervolgens helemaal los na de ontdekking:

Fans maken allemaal dezelfde grap over hoe Tom Holland zijn weg naar de rol vond, waarbij velen (natuurlijk) met de vinger naar Zendaya wezen. Zo schreef iemand, “not Zendaya getting Tom Holland a job 😭,” en een ander voegde toe, “Zendaya invited Tom to the show.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.