Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 18 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Adele haalt uit naar Ed Sheeran over de releasedatum van hun albums

Adele is terug van weggeweest. Afgelopen vrijdag kwam haar nieuwe single Easy On Me uit en heel het internet is fan. Het was al even geleden dat ze muziek had uitgebracht, want haar laatste single kwam in 2016 uit. Nu we allemaal rustig aan het wachten zijn op het album dat Adele gaat uitbrengen, gaan veel fans los. Het lijkt namelijk alsof het album van Adele tegelijkertijd uitkomt met die van Ed Sheeran en Adele heeft hierop een geniale reactie.

Is dit pure toeval of gepland?

Nieuw single van Adele

Het nieuwe nummer van Adele – die nu al meer dan 40 miljoen keer is beluisterd op Spotify – is nu al een hit te noemen. Wij hebben het lied in ieder geval plat geluisterd dit weekend, en we waren niet de enigen. Op de releasedatum van Easy On Me gingen fans al los en vertelden ze op Twitter uitgebreid wat het lied met hen doet.

Door haar nieuwe single staat Adele weer volledig in de aandacht. De zangeres brengt namelijk volgende maand haar nieuwe album 30 uit en om dit te vieren houdt ze Instagram-lives en geeft ze interviews. In deze interviews wordt natuurlijk ook gevraagd naar de releasedatum van haar album, en dat is 19 november. Zo vroeg Jamie Theakston van Heart Breakfast: “I mentioned the album is coming out 19th of November, Ed Sheeran’s got an album coming out the same time. Do you look at him as competition?”. Adele’s antwoord hierop was erg duidelijk.

Release datum

Adele leek even in paniek. Ze vroeg: “On the 19th?” waarop Jamie antwoordde: “Well not the 19th, no. Don’t panic!” Hierop reageerde Adele met de geniale reactie: “Oh. Haha I ain’t panic! I ain’t panicking. He should panic!” Fijn om te zien dat ze vertrouwen heeft in haar eigen album. Er lijkt verder geen ruzie te zijn tussen de twee, want later voegde Adele nog toe: “I love Ed, I love Ed and I really love his wife Cherry.”

Het vierde album van Ed Sheeran komt pas op 29 oktober 2021 uit, dus ze hoeft zich sowieso nergens zorgen om te maken, maar zoals ze zelf laat weten, deed ze dat al niet. Wij zijn in ieder geval erg benieuwd naar het nieuwe album en als we naar die van Adele hebben geluisterd, zullen we meteen die van Ed Sheeran even checken.

Wat vindt jij van het nieuwe nummer van Adele?

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.