Britta van Aggele
Britta van Aggele Entertainment 18 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Fans hebben een wilde theorie over wie Joe’s broer is in You

Het derde seizoen van You is sinds vorige week vrijdag te zien op Netflix. Wij weten niet hoe het met jullie zit, maar wij hebben dit hele weekend achter onze laptop doorgebracht. Nu we het derde seizoen van You helemaal hebben uitgekeken is het tijd om theorieën te bespreken. Er gaat namelijk een fan-theorie rond over wie Joe’s broer is en het zou eigenlijk heel logisch zijn als dit klopt.

Pas op: spoiler alert.

You seizoen 3

Wij waren dit hele weekend You aan het bingen. De serie had ons vanaf aflevering 1 gelijk te pakken en sindsdien zitten we bij elke aflevering op het puntje van onze stoel. Vorige week kwamen we er al achter dat de nieuwe stad van Joe en Love een geheime betekenis heeft en aan het eind van het derde seizoen komen we erachter dat Joe een halfbroer heeft. Het nieuwe seizoen van You zit vol verrassingen.

Netflix heeft vorige week het vierde seizoen van You aangekondigd en wij kunnen niet wachten tot die op Netflix verschijnt. Nu moeten we nog even geduld hebben, want Netflix heeft nog geen releasedatum vrijgegeven. Gelukkig hebben we tot die tijd genoeg om over na te denken, want er gaat een fan-theorie rond en het heeft alles te maken met Joe en Theo.

Fan-theorie

Als je het einde van seizoen 3 van You hebt gezien, dan weet je dat Joe een potentiële halfbroer heeft. In de laatste aflevering zien we dat Joe een flashback heeft van zijn moeder. In deze flashback zien we Joe’s moeder samen met een jongen genaamd Jacob, die ongeveer drie jaar oud lijkt te zijn. De serie onthult niet officieel dat Jacob de halfbroer van Joe is, maar fans denken dat het wel het geval is.

You seizoen 3 Joe Netflix
Netflix

Het is natuurlijk ook mogelijk dat Joe’s moeder gewoon voor Jacob zorgt, maar fans lijken er vrij zeker over te zijn dat hij wel de broer van Joe is. Ze denken namelijk dat niemand minder dan Theo Engler – de stiefzoon van buurman Matthew Engler en Love’s geheime minnaar – Jacob is. Fans wijzen erop dat Theo specifiek is geïntroduceerd als de stiefzoon van Matthew, waardoor het mogelijk blijft dat de moeder van Joe ook zijn biologische moeder is.

You seizoen 3 Joe Netflix
Netflix

Broers

Fans delen hun mening over de fan-theorie op social media. Zo vinden fans dat Joe en Theo behoorlijk op elkaar lijken en wij kunnen ons daar wel in vinden. Als deze theorie waar blijkt te zijn geeft het ook een hele nieuwe dimensie aan de relatie tussen Love en Theo. Een kijker zei: “I kept thinking throughout the series how similar Theo and young Joe looked….”

Een andere fan voegde daaraan toe dat het ook qua leeftijdsverschil zou kunnen kloppen. “I don’t recall Joe’s age being mentioned anywhere, so with Theo being 19 the ages could work out if we assume Joe is in early 30s.” Of de theorie echt klopt, moeten we nog zien. Waarschijnlijk krijgen we op deze vraag pas antwoord als seizoen 4 verschijnt op Netflix.

You seizoen 3: de nieuwe stad van Joe en Love heeft een geheime betekenis

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.