Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Fashion 17 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Adidas heeft samen met Sporty & Rich dé perfecte zomersneaker uitgebracht

De zomer is voor velen van ons dé tijd om weer een frisse wind door onze kledingkast te blazen, en dat betekent winkelen. Van jurken tot aan sieraden – het is heerlijk om in de zomer een paar nieuwe items te kunnen dragen. Adidas heard us en voegt samen met Sporty & Rich een nieuw item aan ons verlanglijstje toe. De Adidas Samba OG die uit deze samenwerking is gekomen, is namelijk een parel en een die wij zeker willen bemachtigen. Zó ziet de schoen eruit, heerlijk toch?

Hello new summer shoe.

Adidas X Sporty & Rich

Voor hun tweede samenwerking zijn de merken meer in de old money niche gaan zitten. Ze hebben al eens eerder een samenwerking uitgebracht, maar deze keer hebben ze de meest geliefde Adidas schoen van het moment teruggebracht: de Samba. Samen met de Gazelle is dit nu dé perfecte sneaker voor de zomer.

De Adidas Samba

De Samba sneaker is een van de meest geliefde schoenen onder celebrities. Geïntroduceerd in 1950, maakt de schoen opnieuw zijn comeback. Bella Hadid, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski en Kaia Gerber worden al regelmatig gespot in de sneakers. Daarnaast zijn ze ook nog eens de ideale soccer mom shoe – makkelijk te combineren en altijd in stijl. Adidas brengt samen met Sporty & Rich dit model uit, maar dan in wel hele zomerse kleuren.

De kleurencombinaties

Lichtblauw is de overheersende kleur in de collectie, samen met navy blue. Op verschillende manieren zijn deze kleuren geïncorporeerd in de schoenen, samen met een doffe beige kleur. In totaal zijn het drie verschillende ontwerpen als het op schoenen aankomt, zodat ieder zijn persoonlijke favoriet kan kiezen.

Het gaat nog door

Dat is niet het enige wat de twee merken in samenwerking uitbrengen. In dezelfde kleuren worden ook tracksuits, joggingpakken en t-shirts uitgebracht. Van de campagnebeelden alleen al worden wij erg enthousiast, jij ook? De collectie is gisteren online gekomen, dus bemachtig snel je eigen paar. Zo kun je sportief, maar tegelijkertijd ook chic de zomer tegemoet.

UGG lanceert nieuwe collectie Tasman’s en ze gaan viraal op TikTok

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.