Rosalin Doodeman
Rosalin Doodeman Fashion 6 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De comeback van de Adidas Originals: dit zijn de meest gewilde sneakermodellen van dit seizoen

Welkom in het seizoen van de Adidas Originals. Deze schoenen maken een grandioze comeback in de modewereld en nemen het straatbeeld over. Een aantal jaar geleden waren ze al in de mode en nu worden ze in een nieuw jasje gehesen. Bovendien worden er een aantal oude modellen opnieuw tot leven gebracht. Adidas heeft dus de code gekraakt: ze weten hoe je deze vintage modellen opnieuw in de mode brengt.

Welcome in the era of the Originals.

The Adidas Originals

Waarschijnlijk herinneren we ons allemaal nog de Adidas Superstars die in 2015 massaal het straatbeeld overnamen. De schoenen waren niet weg te denken uit de kledingkasten van jongeren. Adidas Originals zijn altijd al tijdloos geweest, maar eens in de zoveel tijd bloeien ze weer op tot een trendy toevoeging aan de collectie. Nu worden steeds meer versies van de schoenen populair en hebben wij de drie meest gewilde voor je op een rij gezet.

1. Campus 00’s

De Adidas Campus 00’s maken hun ronde op TikTok. Op het moment zijn het een van de meest gewilde schoenen en zijn ze voor het grootste gedeelte constant uitverkocht. Ze zijn iets minder smal dan de andere Adidas schoenen en staan perfect voor onder een baggy of wide legged jeans.

2. Gazelle

De Adidas Gazelle werd geïntroduceerd in 1968 en was toen dé voetbalschoen. Modemerken Coperni en Gucci hebben de sneakers al toegevoegd aan hun collectie en nu beginnen steeds meer mensen zich hierbij aan te sluiten. Daarnaast zijn ze ook nog eens hartstikke betaalbaar.

Adidas Gazelle
@adidasoriginals

3. Samba

De Samba sneaker is een van de meest geliefde schoenen onder celebrities. Geïntroduceerd in 1950, maakt de schoen opnieuw zijn comeback. Bella Hadid, Kendall Jenner, Emily Ratajkowski en Kaia Gerber worden al regelmatig gespot in de sneakers. Daarnaast zijn ze ook nog eens de ideale soccer mom shoe – makkelijk te combineren en altijd in stijl.

adidas samba
@cran

New Balance is on fire: deze gewilde sneakermodellen zijn onlangs uitgekomen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.