Emma Toussain
Emma Toussain Technologie 20 mrt 2023
Leestijd: 4 minuten

4 redenen waarom je wél wil investeren in de AirPods Max

Je ziet ze steeds vaker, de Airpods Max van Apple. Deze opvallende koptelefoon is al maanden het gesprek van koptelefoonliefhebbers, you hate them or you love them. Uiterlijk dan hè, want als je ze niet geprobeerd hebt mag je wat ons betreft geen oordeel geven. Toen we afgelopen september in New York waren zag je ze daar al in overvloed, menig New Yorker liep daar al met een exemplaartje rond. Inmiddels is de trend ook helemaal overgewaaid naar Europa en zijn ze al redelijk onderdeel van het straatbeeld. Prijzig is ‘ie wel, daarom geven wij je een aantal redenen waarom deze koptelefoon je investering wel waard is.

Een kleine ode aan de Airpods Max

Soms probeer je van die dingen uit en kan je gelijk al niet meer zonder. Nou, dat was bij ons ook het geval. De Airpods Max zijn de koptelefoon-versie van de welbekende Airpods. Groter, sluiten óm je oor heen en zijn minder makkelijk kwijt te raken. Dan moet je wel héél erg je best doen. De koptelefoon kost wel 629 euro dus we kunnen ons goed voorstellen dat dat een enorme drempel is om dit item aan te schaffen. Toch is ‘ie wat ons betreft de investering meer dan waard.

Even over het geluid

Geen zorgen, we zullen je niet vervelen met technische praat. Maar het geluid wat er uit deze dingen komt is van een ander niveau. Helemaal als je de noisecancelling aan zet, dan is het net of je zelf in de ruimte zit. Als je een podcast luistert is het net alsof je zelf tegen die persoon praat. Een bizarre gewaarwording, maar wel precies wat je zoekt. Het geluid is ook heel makkelijk harder en zachter te zetten met het draaiknopje of je kan natuurlijk gewoon je iPhone gebruiken. Oh goed om nog even te zeggen; aangezien de koptelefoon van Apple is werkt het als een trein met andere producten van Apple. Op een Android-telefoon werkt het ook vanwege de bluetooth-functie, maar misschien net een tikkeltje minder soepel.

Een heus mode-item

Tjsa, ook hier is geen ontkomen aan. Lopen met Airpods in werd al snel gezien als ‘cool’ of ‘modieus’, met de Max-variant is dit net zo. Het straalt luxe uit én ze zijn natuurlijk ook in verschillende kleuren te koop waardoor je kan matchen met de outfits die je het meeste draagt. TikTok staat vol met video’s over hoe je dit item het beste kunt stijlen. Tipje van ons – wit wordt vrij snel viezig door de crème of make-up die je draagt. Je kunt de oorkussens wel gewoon wassen met wasmiddel dus niks aan het handje, maar dit moet je wel eens in de zoveel tijd doen.

@inmymoods_

our sage everyday tee 🤝 AirPod maxes

♬ Coi Leray Players DJ Saige Mashup – Saige

Ook kan je covers kopen op het internet die je over de kussentjes heen doet. Zo wordt de koptelefoon zelf niet vies, maar deze hoesjes wel. Die haal je er gewoon af en tada!

@bethmccreadie

Best hack of the century!!! #airpodsmax #airpodmax #airpodsmaxhack #airpodshack #airpodscleaner #airpodscleaner #amazonviral #amazinessentials #airpodscase #airpodsmaxcase

♬ original sound – Beth McCreadie

Niks geen last van je hoofd, het is súper comfortabel

Je hebt bij koptelefoons nog wel eens last van de hoofdband of van de kussens die te strak om je oren zitten. Best vervelend als jij een aantal uur naar muziek wil luisteren. Deze is groot genoeg en de hoofdband zweeft als het waren. Het is zo ontworpen dat hij perfect aansluit op ieder hoofd, aldus Apple.

Bye prikkels

Voor alle snel overprikkeld girlies onder ons is dit ook een hele fijne om jezelf mee af te leiden. Sure, je moet wel opletten in het verkeer, maar als je in de trein zit of in de kantoortuin met allerlei stemmen om je heen is het heel erg fijn om jezelf even af te kunnen sluiten van de rest. Ook heel fijn als je vliegangst hebt: met de noisecancelling hoor je niks meer van het vliegtuiggeluid om je heen. Oh en mensen praten een stuk minder tegen je, want met Airpods worden die nog wel eens over het hoofd gezien. Deze kan je niet missen.

@lindsarnold

You all know what im talking about. #airpods #airpodsmax #airpodsmaxheadphones #airplaneconversations #awkwardconvos

♬ original sound – fischbch

Klein rekensommetje: als je vanaf tot en met juni elke maand 157,25 euro opzij zet, ga jij je zomervakantie in met de nieuwste AirPods Max.

Deze lipstick van Estée Lauder wil je hebben

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.