Anne Smits
Anne Smits Beauty 20 mrt 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze lipstick van Estée Lauder wil je hebben

Van droge lippen met velletjes wordt niemand blij. Daarom hebben wij vrouwen bijna altijd een lipbalm in onze tas. Maar met de kennis dat je zo’n 3,5 kilo aan lipproduct eet in je leven, is het een idee om een product van goede kwaliteit op je lippen te doen. En daar heeft Estée Lauder iets op gevonden, namelijk de Pure Color Illuminating Shine Lipstick die én heel mooi is én tegelijkertijd goed is voor je lippen.

En heel TikTok is fan.

Deze lipstick van Estée Lauder wil je hebben

Na de hype van de Clinique black honey lipbalm is de trend rondom de lipproducten nu wel toe aan een nieuwe favoriet. De koploper maakt plaats voor de Estée Lauder Pure Color Illuminating Shine Lipstick. En wij vertellen je waarom je deze wil hebben.

Estée Lauder Pure Color Illuminating Shine Lipstick

Waarom is dit product je geld waard? Deze lipstick brengt makkelijk aan op de lippen en de kleur is eenvoudig op te bouwen. Ook geeft het product een glanzend effect waardoor je ultra glossy lips krijgt. Deze lipstick geeft niet alleen een prachtig resultaat, hij zorgt ook nog eens voor voldoende hydratatie door ingrediënten, zoals hyaluronzuur, ceramiden en triglyceriden. Hij is verkrijgbaar in maar liefst 20 kleuren en kost rond de €39.

TikTok is fan

Natuurlijk is ook TikTok deze lipstick niet ontgaan. Zo zijn er al een aantal video’s waarin de lipstick wordt aanbevolen. Viraal gaat de lipstick nog niet, dus haal ‘m snel in huis, voordat hij straks uitverkocht is.

 

@nicoleisgod

thoughts?

♬ original sound – nicole

 

De juiste huidverzorging

Gelukkig bestaat er steeds meer kennis over de juiste huidverzorging en -producten. Ook komen steeds meer merken met no nonsense producten die écht goed zijn voor de huid en zonder overbodige of schadelijke ingrediënten, net als Estée Lauder. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen om jouw huid tevreden te houden? Met deze tips voor de juiste huidverzorging en -producten houd jij jouw huid zo lang mogelijk gezond.

Spring is coming: deze beautyproducten wil je hebben

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.