Gina Koninkx
Gina Koninkx Fashion 14 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Alle bekende influencers en modellen worden gespot op deze UGGs

Het is je ongetwijfeld niet ontgaan dat UGGs al weken het straatbeeld domineren. Hoewel echt niemand had gedacht deze berenpootjes ooit nog uit de kast te kunnen trekken, is 2022 toch echt het jaar van de rentree van de UGG.

Op Instagram zien we niet alleen hoe het classic mini model wordt gedragen door modellen en influencers, er is nóg een model wat hip, hot and happening is: de UGG Tasman.

UGGs: terug van weggeweest

Nu we het ene fashion icon na het andere stijlicoon de UGG Tasman zien showen, zijn ook wij verkocht. En goed nieuws: het model heeft een vriendelijker prijsje dan de meeste andere UGGs: 109,95 euro.

UGG Tasman

Het model is in zes verschillende kleuren verkrijgbaar, waarvan de ‘chestnut’ nog altijd het meest populair is en voorzien van een vrolijk aztec boordje. De Tasman is ook verkrijgbaar in het zwart, donker grijs, limoen groen, knal oranje en knal roze. Aangezien ook knalkleurtjes hot zijn dit jaar, kunnen we ons helemaal voorstellen dat we die ook nog veel voorbij zullen zien komen.

Terug naar de Tasman chestnut, want hoe stijl je die? Voornamelijk bij andere neutrale tonen. Dit kan een witte flared pantalon zijn, maar ook een zwart damespak. Verder gaan grijs, beige en donkerblauw goed samen met de UGG Tasman. Ruta laat op de foto’s zien hoe ontzettend leuk de winterse boots staan.

Brengt ons op het volgende, want deze UGGs zijn zonder sokken overduidelijk te koud voor winterse temperaturen. Het lijkt dus echt te gaan om het perfecte model voor de lente. Heb jij ze al? If not, hier shop je dit te gekke model van UGGs voor 109,95 euro.

Salary comes in, salary goes out💸

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.