Britta van Aggele
Britta van Aggele Celebrity 14 mrt 2022
Leestijd: 3 minuten

Pete Davidson heeft naar verluidt in een sms-gesprek tegen Kanye West gezegd dat hij “klaar is met stil zijn”

Het is al een tijdje onrustig in de wereld van de Kardashians. Kim Kardashian zit namelijk midden in een scheiding met Kanye West en hier komt veel drama bij kijken. Zo postte Kanye West meerdere rare berichten op zijn Instagram-account en liet hij weten dat hij niet blij is met het feit dat North West op TikTok zit. Nu lijkt het erop dat Pete Davidson – de nieuwe vriend van Kim Kardashian – helemaal klaar is met de situatie, want hij heeft Kanye West een serie serieuze berichten gestuurd.

De screenshots van het vermeende sms-gesprek werden op social media gedeeld door een goede vriend van Pete.

Kim Kardashian en Pete Davidson

Kim Kardashian en Pete Davidson zijn alweer een tijdje aan het daten. Het stel lijkt ontzettend gelukkig met elkaar en werden laatst zelfs voor het eerst zoenend gespot. Ook poste Kim Kardashian afgelopen vrijdag voor het eerst een foto samen met Pete Davidson op haar Instagram-account en fans gingen natuurlijk direct los.

Hoewel het stel erg gelukkig is samen, lijkt Kanye West zijn ex nog niet helemaal los te kunnen laten. Zo onthulde de rapper verschillende keren op een hele publiekelijke manier dat hij Kim Kardashian terug wil. We weten allemaal dat dat niet is gebeurd en dat resulteerde in verschillende toxic gebeurtenissen. Nu lijkt het erop dat Pete Davidson zich eindelijk heeft uitgesproken over de situatie in een serie sms-berichten die vanmorgen op social media verschenen.

Kim Kardashian verwijst in haar nieuwste Instagram-post naar de ex van Pete Davidson

Sms-berichten

“Yo, it’s Skete. Can you please take a second and calm down?” schrijft Pete in de veronderstelde berichten. “It’s 8am and it don’t gotta be like this. Kim is literally the best mother I’ve ever met. What she does for those kids is amazing and you are so fucking lucky that she’s your kids mom. I’ve decided I’m not gonna let you treat us this way anymore and I’m done being quiet. Grow the fuck up,” vervolgt het bericht.

Kanye vraagt vervolgens waar Pete is, waarop Pete antwoordt met een selfie: “In bed with your wife.” De rapper moedigt Pete vervolgens aan om hem te ontmoeten tijden de Sunday Service, maar de komiek staat erop dat ze privé moeten praten. In een van de laatste berichten in de vermeende uitwisseling zegt Pete tegen Kanye: “If you continue to press me, like you have for the past six months, I’m gonna stop being nice.”

pete davidson Kanye West sms-berichten Kim Kardashian
Ronald Martinez/Getty Images

Reacties

Aan de reacties van fans te zien was niemand klaar voor deze gesprekken. Ze gaan namelijk helemaal los op zowel Instagram en Twitter. Zo schrijft een fan: “Okay Pete I see you 😂” en andere fans schrijven: “The tea 🍵 is hot this morning 😂😂”, “OH SHIT” en “👏🏻👏🏻👏🏻 this is why, we love him 👏🏻👏🏻👏🏻.”

Een andere fan merkt op dat op de foto die Pete Davidson in het vermeende gesprek naar Kanye stuurde een tattoo van de naam van Kim te zien is. “Pete Davidson has a Kim Kardashian tattoo ⁉️😳,” schrijft de fan. Sinds de screenshots op social media zijn geplaatst hebben zowel Kanye als Pete geen reactie gegeven, maar fans denken wel dat Kanye het over de berichten had in deze nu verwijderde TikTok-video.

@yourbestfriendjoshua

Kanye West claims Pete Davidson texted him bragging about being in bed with Kim…👀

♬ original sound – Joshua Pingley

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.