Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Amelia Hamlin post een verliefde foto met Scott Disick op Instagram

Waar we vorige week nog een trailer zagen van het nieuwe seizoen van KUWTK waarin Scott Disick tegen ex Kourtney Kardashian zegt met haar te trouwen, is voorlopig niets minder waar. Scott is nog steeds samen met het 19-jarige model Amelia Hamlin en dat mag iedereen weten. Amelia post namelijk een verliefde foto met Scott op haar Instagram.

En misschien post ze die juist wel door de KUWTK-trailer.

Amelia Hamlin plaatst foto met Scott Disick

Op de foto zien we de 19-jarige Amelia Hamlin op de schoot van de 37-jarige Scott Disick. Terwijl ze hem verliefd aankijkt, kijkt Scott recht in de camera. Ze plaatst de foto in zwart-wit met een smiley met bril op haar Instagram Stories. Ondanks dat we al eerder foto’s van Amelia en Scott zagen in november 2020, was het stel pas een paar weken geleden Instagram Official.

Instagram / @ameliagray

Scott Disick deelde een aantal foto’s waarop hij intiem met Amelia aan een diner in Miami zit. De eerste, serieuze foto werd gepost met de caption, “Why so serious”, daarna verscheen een lachende foto met de tekst, “just kiddin.” Vorige week werden Scott en Amelia samen met de ex-BFF van Kim Kardashian, Larsa Pippen, gespot in Miami. De officiële bevestiging op Instagram kwam even nadat ex Kourtney Kardashian haar relatie met Travis Barker officieel maakte.

Niet iedereen blij

Eerder werden Scott Disick en Amelia Hamlin samen gespot tijdens de omstreden 25ste verjaardag van Kendall Jenner. Volgens verschillende bronnen hopen Amelia’s ouders, Lisa Rinna uit Real Housewives of Beverly Hills en Harry Hamlin, vooral dat het een fase is en dat ze uiteindelijk teruggaat naar haar ex-vriend. Ook Scotts meest recente ex en vriendin van Amelia’s familie, Sofia Richie, is not amused.

MailOnline meldde eerder dat Sofia daarom Amelia en haar hele familie ontvolgde op Instagram. “Sofia has unfollowed Lisa Rinna and the Hamlin sisters on Instagram. She feels betrayed that Amelia is now dating Scott as they were family friends.”

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.