Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 1 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Kylie Jenner gaf Kourtney Kardashian een makeover en het resultaat is prachtig

Het is geen verrassing dat Kylie Jenner een ster is in het aanbrengen van make-up. Nu heeft ze zus Kourtney Kardashian gestrikt voor een makeover en het resultaat is – waarschijnlijk overbodig om te zeggen – stunning. Kourtney ziet er zo anders uit na de glam van zus Kylie en wij zijn fan van de nieuwe look.

Kourtney Kardashian postte een foto van haar look op Instagram.

Kylie Jenner geeft Kourtney Kardashian makeover

Kylie Jenner en Kourtney Kardashian maakten een tutorial vol met Kylie Cosmetics-producten (natuurlijk), voor Kylie’s YouTube-kanaal en Kourtney’s lifestyle-website Poosh. En hoewel Kourtney doorgaans een fan is van de ‘no make-up’ make-uplook, experimenteert Kylie Jenner meer met trends. De nieuwe look van Kourtney is de perfecte combinatie van de twee.

Na het aanbrengen van een warme smokey-eye (met Kylie’s Peach Extended Palette, dat ons doet denken aan Urban Decay Naked Palette 3), roze blozende wangen en glanzende lippen, zegt Kourtney dat ze gaat switchen van poederbronzers naar crèmebronzers. We snappen volledig waarom, want Kylie Jenner gebruikt een Kylie Cosmetics Bronze Tan Bronzer Stick op haar, samen met poederbronzer in ‘Almond’.

Tutorial en tips

Op Poosh deelt Kourtney ook nog andere tips en tricks van Kylie. Zo doet Kylie Jenner ook highlighter in het binnenste hoekje van haar ogen en over het midden van haar neus. Ook deelt Kourtney Kardashian dat ze het cool vond dat zus Kylie zowel zwarte mascara op haar bovenste wimpers als bruine mascara op haar onderste wimpers gebruikte, maar dat ze zelf liever kiest voor zwart.

Kylie Jenner lijkt sprekend op Kim Kardashian in haar nieuwe Instagram-post

Tijdens de makeover praten Kourtney Kardashian en Kylie Jenner over hun ervaringen met make-up. Kylie vraagt Kourtney wanneer ze voor het eerst geinteresseerd werd in make-up en schoonheid. Kourtney vertelt dat ze als tiener in de ban was van de inmiddels vintage YSL-lipsticks van moeder Kris Jenner, die in een doosje met een rood hart zaten. Ook stuurde de vriendin van vader Robert Kardashian zowel Kourtney als Kim naar make-uplessen. Bekijk de volledige tutorial hier:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.