Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion Week 1 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Amsterdam Fashion Week is van start: deze events kan jij bijwonen deze week

Het is zover: Amsterdam Fashion Week is van start en dat betekent dat onze hoofdstad voor vier dagen in het teken staat van de mode. Jep, dat is fantastisch. Zodra jij Instagram opent lijkt Fashion Week iets exclusiefs voor influencers en modejournalisten, maar er zijn ook genoeg events die jij deze week kan bijwonen.

Dus app je vriendinnen alvast, want we gaan op pad.

Copenhagen Fashion Week SS23: deze grote street style trends zien we ontstaan in Kopenhagen

Deze Amsterdam Fashion Week events kan jij bijwonen deze week

De meest getalenteerde designers showen hun nieuwste werk: van household names tot upcoming talent. Labels als 1/OFF Paris, Natan, Cleas Iversen, Viktor & Rolf en MARTAN vieren de mode in deze vier dagen. Als modeliefhebber is Amsterdam Fashion Week iets dat je niet wil missen.

THE HUB BY AFW | 2 & 3 september

In samenwerking met TikTok en AFW, transformeert The Collection aan de Stadhouderskade voor twee dagen tot ‘THE HUB’. Op deze plek worden podcasts opgenomen, talks gehouden en kan je mooie items en capsule collecties bewonderen – natuurlijk allemaal onder het genot van een glas champagne.

12:00 – 19:00 | The Collection Amsterdam, Stadhouderskade 85

DRINKS & BEATS BY ARMAND DE BRIGNAC X COVERGIRL SUNNY | 2 september

Op vrijdag twee september gaan de voeten van de vloer in THE HUB. In samenwerking met Armand de Brignac, het exclusieve champagnemerk van Jay-Z, wordt er een feestje georganiseerd dat jij niet wil missen.

18:00 – 19:00 | The Collection Amsterdam, Stadhouderskade 85

FOUR AMSTERDAM X AFW  | 3 september

Four Amsterdam laat zich flink zien tijdens de Fashion Week en daar hoort natuurlijk een feestje bij. Op zaterdag 3 september openen zij hun deuren om deze fantastische week af te sluiten. Ook zal de limited edition sweater van Four X AFW dan te bewonderen zijn.

12:00 – 18:00 | Four Amsterdam, Van Baerlestraat 9-11

TIKTOK BEATS & DRINKS BY ELLE  | 3 september

AFW komt nog een laatste keer bij elkaar in THE HUB tijdens het event van TikTok en ELLE. En zeg nou eens eerlijk: beats & drinks klinkt altijd goed, toch?

15:00 – 17:00 | The Collection Amsterdam, Stadhouderskade 85

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.