Emma Toussain
Emma Toussain Haar 1 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Cinnamon brunette is dé haarkleur die je aankomende herfst overal gaat zien

We willen er nog niet helemaal aan geloven, maar de herfst komt toch echt een stuk dichterbij. En dat is niet alleen maar vervelend.. denk aan de lekkere koffies die je kunt drinken zonder het zweet van je voorhoofd te hoeven vegen. Het op de bank liggen met een dekentje terwijl je naar je favoriete serie kijkt. De leuke herstkleding (laagjes!) die je weer kunt kopen. Iets wat wij ook héél erg leuk vinden: de herstkleuren. Denk maar aan alle kapsels en tinten die je in de herst veel beter staan dan in de zomer. Verruil dat geblondeerde koppie voor iets donkerders, want wij hebben dé trend van deze herst gespot: cinnamon brunette.

Cinnamon brunette

Bruin is natuurlijk dé haarkleur van de herfst en veel mensen zullen dan ook voor een nieuwe coupe gaan. Maar je hebt uiteraard 50 verschillende tinten bruin dus welke kies je nu? Ga dit jaar voor de kleur cinnamon. Niet té donker en ook niet té rood. Past wel perfect bij de #herstmood – you gotta love a bit of cinnamon.

Canadian influencer Nitsan Raiter is ook fan van deze nieuwe trend en die gaat voor de ultieme kaneel-kleur:

Euphoria’s Maude Apatow is een voorloper van deze trend en ‘t staat haar werkelijk ook prachtig. De kleur kan natuurlijk ook in verschillende dimensies worden aangebracht, zorg voor wat extra low-en highlights in deze zelfde bruine tint. Het hoeft niet compléét #cinnamon te schreeuwen, maar zorg wel voor de kleur in deze basis. Maude’s haarkleur is ook iets warmer maar het staat haar goed.

Queen B rockt deze kleur ook met een beetje extra highlights aan de voorkant. Dat is vooral leuk als je je kapsel in model brengt door het te krullen of te föhnen, dan vallen die lichtere plukken zeker goed op. Bey gaat, in tegenstelling tot Maude, de lichtere kant op. Ook mooi, toch?

Ga jij voor een kaneelkoppie?

Zo krijg je je oude haarkleur weer terug nadat je het hebt geverfd

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.