Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Entertainment 3 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Keert Samantha Jones terug in And Just Like That seizoen 2?

De man achter de Sex and the City-reboot, And Just Like That, heeft zojuist een van de vele brandende vragen beantwoord die op ieders lippen liggen sinds de serie voor het eerst werd uitgezonden in december: keert ​​Kim Cattrall ooit terug in haar rol als onze favoriete Samantha Jones?

En hij geeft daar nu antwoord op.

And Just Like That…

Toen voor het eerst werd aangekondigd dat de originele show vorig jaar zou terugkeren in de vorm van een gloednieuwe serie, gingen fans direct los. Maar na de aanvankelijke opwinding over de reboot, werd bekend dat het originele viertal bestaande uit Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon), Charlotte (Kristin Davis) en Samantha (Kim Cattrall) niet in hun volledigheid terug zou keren. Onze favoriete Samantha Jones zou namelijk niet mee willen werken aan een reboot van de serie.

sex and the city-reboot
Evan Agostini/Getty Images

In een recent interview met Variety vertelde uitvoerend producent en regisseur Michael Patrick King de fans dat Cattrall niet in de show zou verschijnen. Met een botte “no”, ging hij verder met te zeggen: “Just like there was no thought that Kim would ever participate in And Just Like That, because she’s said what she had said.”

And Just Like That: dit gebeurt er tussen Carrie en Samantha in de nieuwe serie

Samantha Jones

Dit komt omdat Kim Cattrall eerder duidelijk maakte dat ze geen plannen had om haar rol opnieuw te spelen, wat ertoe leidde dat de reboot vertelde dat haar personage naar Londen was verhuisd. Terwijl de makers van de reboot al langer duidelijk waren over de uitgesloten terugkeer van Samantha Jones, kregen fans toch hoop dat ze later te zien zou zijn in de serie.

sex and the city trends beauty
The MovieDB The MovieDB

Als fans nog niet overtuigd waren van het antwoord van Michael Patrick King, zijn ze dat wel nadat hij vervolgens zei, “The only place I participate in magical thinking is in fiction. You take people at their word, and you’re a smart producer – you don’t back yourself into a corner. Magically thinking, it’s great to have Samantha. I have no realistic expectation of Kim Cattrall ever appearing again.” Binnenkort verschijnt de documentaire over de making of van de reboot.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.