Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Beauty 3 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Hailey Bieber wordt gespot met oogschaduwtrend uit de 90’s en het staat haar geweldig

Dat de afgelopen jaren op mode- en beautygebied compleet in het teken staan van nostalgie, is geen verrassing meer. Zo zagen we eerder al haartrends uit de 70’s, make-uptrends uit de 90’s en modetrends uit de 00’s terugkeren. Nu wordt ook Hailey Bieber gespot met een oogschaduwtrend die regelrecht uit de nineties komt.

En het is geen verrassing dat het haar geweldig staat.

Hailey Bieber draagt blauwe oogschaduw

Er zijn een paar beautytrends uit de jaren ’90 waarvan we niet helemaal zeker weten of we ze terugwillen. Dunne wenkbrauwen, matte lippenstift en dikke highlights zijn slechts enkele van de ouderwetse beautytrends die we absoluut niet meer willen zien. Maar de trend die bovenaan de lijst staat om terug te keren? Blauwe oogschaduw. Blauwe oogschaduw was overal tijdens Top of the Pops-optredens en werd gezien in iedere muziekvideo in de 90’s.

Nu keert de kleur terug op onze oogleden in een modernere versie en niemand minder dan Hailey Bieber is al fan. Het model poseerde voor WSJ. Magazine en draagt babyblauwe oogschaduw op de foto’s. Toch verschilt de oogschaduwstijl wel met degene die we zagen in de nineties, door de manier van aanbrengen. Bij Hailey zien we dat op het binnenste deel en het buitenste deel van haar oogleden een behoorlijke dosis babyblauwe oogschaduw is aangebracht, waardoor het een ander effect geeft.

Op andere foto’s uit de fotoshoot zien we Hailey onder meer met een geklede look zonder make-up en een cowboyhoed. In het interview met WSJ. Magazine vertelde ze onder meer dat ze niet meer over Justin Bieber wil spreken in interviews, omdat media vaak haar woorden verdraaien. Ook onthulde ze dat Justin en zij snel willen beginnen aan kinderen, maar dat er dit jaar veel op de planning staat. Hailey Bieber lanceert haar beautylijn Rhode en Justin Bieber gaat op tournee.

Hailey Bieber post een video zonder make-up op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.