Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Gesponsord 25 okt 2021
Leestijd: 3 minuten

Animal Crossing: New Horizons geeft je dat gelukzalige gevoel van een nieuw begin

Verlang je terug naar je vakantie en dat gevoel bij thuiskomst van een ‘nieuw begin’? Herkenbaar! Dat gevoel kun je ook ervaren op je Nintendo Switch met Animal Crossing: New Horizons, waar alles stapje voor stapje groeit omdat je er liefde aan geeft.

In Animal Crossing: New Horizons bouw je dagelijks je eilandleven op. Je begint heel simpel met een kleine tent op een eiland en enkele buren, in de vorm van schattige diertjes. Die zijn allemaal op hetzelfde uit: rust en de ruimte om aan henzelf en hun omgeving te werken.

Animal Crossing
Bron: Nintendo

Het ideale eilandleven in Animal Crossing

Al je dierenvrienden op het eiland hebben hun eigen hobby’s, interesses en meningen. Door elke dag even een praatje te maken, leren jullie elkaar al gauw kennen. Dat kan van pas komen wanneer je bijvoorbeeld een leuk verjaardagscadeautje zoekt. Andersom zullen ze voor jou ook hun best doen, gelukkig.

Ondertussen kun je elke dag doen wat je wil op het eiland, terwijl je spaart voor een groter huis. Je kunt bijvoorbeeld vissen, insecten vangen, fossielen opgraven, je huis decoreren, meubels maken en bestellen en gewoon het eiland verkennen. Je kunt in Animal Crossing: New Horizons ook het eiland aanpassen zoals jij wil. Jij bepaalt waar het beekje komt te liggen, waar de bergen beginnen en waar buren komen te wonen.

Je verfraait de omgeving met decoraties, winkels en mooie bloemen. Alles wat je doet, heeft een positief effect op je omgeving. En daarmee geeft Animal Crossing: New Horizons een bijzonder fijn gevoel voor jou als speler: je doet niets voor niets. En – belangrijker nog – je doet het wanneer het jou uitkomt, want er is gelukkig totaal geen druk tijdens het spelen.

Nieuwe content tijdens seizoenen

De seizoenen veranderen, de tijd verstrijkt en de eilandbewoners doen hun ding. Zelfs als je er niet bent, gaat in Animal Crossing: New Horizons het leven op het eiland gewoon door. Ervaar de charmes en alle unieke dingen die elk seizoen met zich meebrengt.

Wanneer het herfst in de echte wereld is, dan is het ook herfst op je eiland. Laat bijvoorbeeld pompoenen groeien in die mooie tuin van je en ga daarna op zoek naar dennenappels en eikels.

Verder kun je met alle beschikbare materialen al snel een nieuwe herfstoutfit maken of gewoon de nieuwste fashion kopen in de winkel op het eiland. Aangezien het in de herfst wat vaker regent, doe je er ook goed aan een paraplu te ontwerpen of aan te schaffen. Bovendien kom je deze tijd van het jaar meer paddenstoelen en insecten tegen, terwijl je in de winter al snel een sneeuwpop maakt en in de lente het eiland volstaat met mooie bloemetjes.

Samen spelen met je vriendinnen

Het mooiste aan Animal Crossing: New Horizons is dat je altijd samen kunt spelen met je vrienden of familieleden. Je kan dan elkaars eiland bezoeken en bekijken hoe zij hun eiland hebben ontworpen. Ook kom je andere soorten bloemen, bomen en fruit tegen en vang je misschien net een vlinder die je op je eigen eiland niet tegenkwam.

Over nieuwe buren gesproken: als je je eiland veel liefde en aandacht geeft en met de lokale gemeenschap samenwerkt, dan is de kans groot dat meer dieren op bezoek komen. Iedere bezoeker voelt als een klein cadeautje en een grote verrassing, want ze zijn allemaal anders en lekker eigenzinnig.

Hoe je ook van plan bent om te spelen: doe het vooral rustig aan. In Animal Crossing: New Horizons ontdek je elke dag iets nieuws en doe je wat je zelf wilt.

In samenwerking met Nintendo

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.