Redactie
Redactie Bizarre Bekentenis 10 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Annabella (25): ‘Ik had diarree tijdens mijn date, maar de wc bleek verstopt te zijn’

In de rubriek Bizarre Bekentenis doet een lezeres van NSMBL een confession. We proberen het leven ook maar uit te vogelen en dit gaat niet zonder slag of stoot. Jongvolwassen zijn? Dat is soms knap lastig. We zijn tenslotte allemaal mensen en elk persoon maakt weer andere gekke en bijzondere dingen mee. Verliefd op het verkeerde persoon? Gênant moment tijdens een date? In Bizarre Bekentenis lees je verhalen die soms herkenbaar zijn, of juist helemaal niet.

Annabella had diarree tijdens haar date. Overkomt de beste, maar de wc-situatie hielp niet mee.

Diarree tijdens date

“Ik kan bijna niet geloven dat ik dit vertel, maar één van mijn leukste dates ever eindigde in een soort rampscenario. Een jaar geleden ontmoette ik een hele leuke jongen en we gingen af en toe wat drinken buiten de deur. Ik ging hem steeds leuker vinden en hij mij ook. Na een aantal dates nodigde hij mij uit om bij hem thuis te komen eten. Ik was al de hele dag een beetje zenuwachtig en eenmaal aangekomen zakte de spanning nog niet echt. Altijd als ik zenuwachtig ben hebben mijn darmen moeite om zich ‘normaal’ te gedragen. Soms komt er heel veel uit, soms helemaal niks. Helaas zat mijn grote boodschap nu in die eerste categorie.”

Een verstopte wc

“Na het eten moest ik zó nodig poepen, ik kon het niet meer ophouden. Ik ging daarom naar de wc, met de angst dat hij me kon horen. Maar dat bleek niet mijn grootste probleem, dat was het hoopje dat ik net neergelegd had. Ik wilde doorspoelen, maar dat ging niet. De wc bleek verstopt te zijn en al het water inclusief ontlasting kwam omhoog. Ik schrok me dood en ik hoopte dat het niet over de rand zou stromen, want dan zou het op de grond liggen. Dat gebeurde niet, maar het spoelde ook niet weg. Ja, wat dan? Ik ben snel naar buiten gegaan en ik heb gezegd dat ik me heel erg slecht voelde. Hij begreep het en bedankte me nog voor de leuke avond. Ik heb hem daarna geblokkeerd, want hij heeft natuurlijk sowieso gezien wat er gebeurd is. Ik schaam me dood..”

De echte naam van Annabella is bekend bij de redactie. Ook een bizarre bekentenis? Mail naar [email protected]

Last van acne? Dit zijn de do’s en don’ts om van puistjes af te komen

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.