Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 sep 2022
Leestijd: 2 minuten

Anne Hathaway zit naast Anna Wintour tijdens NYFW en herbeleeft The Devil Wears Prada

Bijna iedere vrouw heeft de film The Devil Wears Prada minstens drie keer gezien, dat is gewoon een onderdeel van het opgroeien. Niet gek dus, dat de outfits en het uiterlijk van Andy Sachs (gespeeld door Anne Hathaway) in ons geheugen gegrift staan. Bij de Micheal Kors-show tijdens New York Fashion Week zat Anne naast Anna Wintour en dit beeld komt ons héél bekend voor.

Anne Hathaway weet précies wat ze aan het doen is met deze look and we’re here for it. 

Anne Hathaway channelt haar inner Andy Sachs en zit naast Anna Wintour tijdens NYFW

De nostalgie begon al toen Anne aankwam in een outfit die onwijze Andy Sachs-vibes afgeeft. De bruine leren jas in combinatie met de turtleneck en de pony kennen we ergens van…

In de films speelt Anne de assistente van Miranda Priestly bij het fictionele modeblad Runway Magazine. Maar we weten allemaal dat ze hiermee Anna Wintour en Vogue bedoelen. Dus het feest was compleet toen Anne front row plaatsnam náást Anna Wintour. Dit ziet er toch uit alsof Andy nooit ontslag heeft genoemen en al 15 jaar voor Runway werkt?!

Photo by Dimitrios Kambouris/Getty Images for Michael Kors

I CAN’T! Het zag ernaar uit dat Anne en Anna het erg gezellig hadden samen.

Anna Wintour kijkt The Devil Wears Prada in het vliegtuig

Niet alleen Anne herbeleeft de iconische film, ook Anna Wintour herself koos er laatst voor om The Devil Wears Prada op te zetten. Mind you, in het vliegtuig. TikTokker Camille Charrière post namelijk een video van hoe zij op dezelfde vlucht zat als de hoofdredactrice van Vogue Magazine: Anna Wintour. Je weet wel, de échte Miranda Priestly uit de film The Devil Wears Prada. En Camille kon het niet laten om de reis van Anna vast te leggen. “Guess what Anna’s fav movie is..” schrijft Camille erbij.

@camillecharriere

guess what Anna’s fav movie is…

♬ Suddenly I See – KT Tunstall

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.