Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 15 sep 2022
Leestijd: 3 minuten

Beyoncé vierde haar verjaardag in rollerdisco thema en dit waren de beste outfits van de celebs

Beyoncé (a.k.a.Queen B) vierde haar belated birthday en dat doet ze niet zomaar. Extravagant als ze is, wist ze er weer een origineel thema aan te geven, namelijk rollerdisco. Denk groot haar, felle kleuren, Studio 54 en flaired broeken. Hollywood’s finest was uitgenodigd en wij zetten de beste outfits van dit verjaardagspartijtje op een rij.

Houd je vast voor Zendaya en haar platinablonde pruik…

Beyoncé vierde haar verjaardag in rollerdisco thema en dit waren de beste outfits van de celebs

Op 4 september werd Beyoncé 41 jaar. Kan jij het geloven? Dat zij bestaat vinden wij al reden genoeg voor een feestje – en gelukkig is de zangeres het daarmee eens. Ze vierde onlangs haar verjaardag in een heel extravagant thema: rollerdisco, helemaal in line met haar house en disqotheque era. Het feestje vond plaats in een villa in Bel-Air en de gastenlijst barstte van de A-listers.

Dat levert natuurlijk heerlijke beelden op.

Kim Kardashian en haar gang gaan all out

They understood the asignment. Kim Kardashian hulde zich in een shiny catsuit van Balenciaga, die fantastisch gaat met haat blonde lokken. Vriendin LaLa Anthony en Celia Kritharioti waren ook van de partij, in glitter and glam. 

Megan Fox en MGK pakken uit in glitter

Dit lijkt een behoorlijke outfit-switch, voor het koppel dat zich normaal gesproken een stukje duisterder kleedt. Maar het resultaat mag er zijn: de look van MGK is precies wat je van hem verwacht en meer.

Halle Bailey is schattig

Little Mermaid-ster Halle Bailey heeft altijd iets schattigs, maar dit keer nóg iets meer. Zij en haar vriend gingen niet voor flamboyante outfits als hierboven, maar voor een retro Adidas pak en afropruiken. Wij houden ervan.

Zendaya gaat platinablond

Uhm, who dis?? Zendaya gaat voor blonde/retro/glittery/cosmos en wij zijn verliefd op deze look. We hopen stiekem dat La Zendaya herself nog wat meer gedetailleerde beelden plaatst.

Drake zat in een hoekje met matchende sokken

Drake was er ook, al liet hij zich niet van zijn meest opvallende kant zien. Credits voor de sokken tho.

Lizzo: the lady in red

Lizzo gaat voor opvallend, wat hadden we ook ander verwacht? In een jaren ’70 Adidas x Gucci outfit betrad ze het flamboyante feestje.

Micheal Offset Jackson

Rapper Offset komt in een extreem glittery Micheal Jackson pak. Uhm, plottwist.

En dit waren nog lang niet alle gasten. Zo waren ook Kris Jenner, Bella Hadid, Dua Lipa, Ciara, Micheal B Jordan en Adele aanwezig. Er wordt op Twitter al gegrapt dat er meer celebs afkomen op de verjaardag van Beyoncé dan op de VMA’s. LOL.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.