Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 21 jun 2021
Leestijd: 1 minuut

Ariana Grande draagt baby braids en raver eyeliner in nieuwe foto op Instagram

Als je aan Ariana Grande denkt, is het logisch dat je aan een aantal iconische dingen denkt. Waarschijnlijk zie je direct haar strakke, hoge paardenstaart voor je en een oversized hoodie. Dan hebben we nog haar thigh-high stiletto-laarzen waar ze mee optreedt. En natuurlijk niet te vergeten: haar iconische eyeliner. Nu introduceert Ari een nieuwe look met baby braids en raver eyeliner op Instagram.

2021 lijkt een experimenteel jaar voor Ariana Grande.

Ariana Grande draagt baby braids

We zagen haar tijdens de bruiloft al met een ander kapsel en make-uplook en kort daarna deelde ze ook een foto van haar natuurlijke haartextuur zonder extensions op Instagram. Ze gaf zichzelf eerder een drag makeover, droeg blond haar, ombre staarten en werd gespot met haar natuurlijke krullen. Nu introduceert ze wederom een nieuwe look via Instagram.

Ariana Grande deelt glimp van haar natuurlijke haartextuur op Instagram

In haar meest recente post met de caption, “POV 🖤 official live performance video tomorrow at 9am pst @vevo” zien we een knielende Ariana met een nieuwe haarstijl, namelijk baby braids. En dat is precies de haarstijl die de afgelopen weken all over Instagram staat. Zo zagen we al meerdere influencers en modellen met de kleine vlechtjes. Ari maakt de look af met een grafische eyeliner, die ons doet denken aan de vibe van Doja Cat.

Outfit

Voor haar outfit kiest Ariana Grande ook voor een andere vibe dan normaal, ze draagt een high-waisted leren broek, een cut-out bralette en lange, paarse satijnen handschoenen. Eén ding is zeker: wij zijn compleet fan van de nieuwe look van Ari en kunnen niet wachten op haar volgende experiment.

Ariana Grande geeft zichzelf een drag-makeover en deelt resultaat op Instagram

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.