Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 23 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande geeft zichzelf een drag-makeover en deelt resultaat op Instagram

We kennen Ariana Grande vooral van haar signature winged eyeliner en hoge paardenstaart, maar dit keer gooit ze het over een hele andere boeg. Ze geeft zichzelf een complete drag-makeover, gebaseerd op een van haar favoriete drag-artists, Gottmik.

En het resultaat is niet helemaal wat je ervan verwachtte.

Ariana Grande geeft zichzelf makeover

Gottmik is in de race om RuPaul’s Drag Race in America te winnen en is een professionele make-up artist en de eerste mannelijke transgender in de show. Hij staat bekend om zijn zwart-witte make-uplooks met een volledig witte basis over het gezicht, dunne wenkbrauwen, zwarte lippen en donkere ogen. Het is zeker geen makkelijke look om na te maken, maar Ariana Grande deed toch haar best en deelde het resultaat op Instagram.

De nieuwe videoclip van Ariana Grande is een grote sleepover met Megan Thee Stallion en Doja Cat

In haar Instagram Stories zien we een video van het resultaat en schrijft ze ook hoe erg ze Gottmik bewondert. “@Gottmik I really want to be u but it’s just not… in the cards” schrijft ze naar haar miljoenen volgers. “Help me! Guess who doesn’t know how to do drag make-up? Love you.” Ze deelt daarna nog een Instagram Story van haar gezicht en schrijft, “Love you so much!” terwijl ze Gottmik tagt. “I MEANT WELL @GOTTMIK”.

Instagram / @arianagrande

Reactie

Natuurlijk zag Gottmik gelijk dat Ariana Grande de look probeerde na te maken en deelde zelf ook Instagram Stories. “Ok honestly I live my gorge twin 😂🔥” Gottmik vertelde recentelijk aan Vogue dat het testen van make-up al op school begon. “The only type of makeup that excited me was crazy, over-the-top drag makeup. I always loved to paint and draw, so I was like, I can do this on my face.” Gottmik werkte sindsien met namen als Kaia Gerber, Paris Hilton, and Lil Nas X. En ook Ariana Grande is blijkbaar groot fan van de look.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.