Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 21 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Bye Dalton! Ariana Grande blijkt nu te daten met deze acteur

Begin deze week kwam het nieuws naar buiten dat Ariana Grande en Dalton Gomez gaan scheiden. Nu gaan er flink wat geruchten rond dat Ariana aan het daten is met Wicked-medespeler Ethan Slater.

Dalton Gomez bleek al maanden met anderen te daten, maar als we de verhalen mogen geloven, is Ariana ook verder gegaan.

Is Ariana Grande aan het daten met Ethan Slater?

We hebben letterlijk net gehoord dat Ariana Grande en haar man Dalton Gomez uit elkaar zijn, en nu al krijgen we het nieuws dat Ariana een nieuwe relatie zou hebben.

Het zou gaan om Ethan Slater, met wie Ariana in Wicked speelt. Volgens People melden bronnen dat Grande sinds kort een relatie heeft met Slater, die vooral bekend is omdat hij Spongebob Squarepants speelt in de Broadway musical.

“Ariana and Dalton separated in January. She and Ethan recently began dating, and he is separated from his wife”, zegt de bron van People.

Zou er dan echt een vonk overgeslagen zijn op de set?

Ariana zonder ring op Wimbledon

Toen Ariana dit weekend zonder trouwring Wimbledon verscheen, gingen bij velen de alarmbellen rinkelen. Ze was namelijk al een tijdje niet met haar man gespot en straalde onwijze single vibes uit. De laatste keer dat Ariana iets met Dalton online zette was in november vorig jaar.

Een dag later, op maandag 17 juli, kwam er een bericht naar buiten dat Ariana en Dalton niet meer samen zijn. De kans dat de geruchten de plotselinge bekendmaking hebben veroorzaakt is erg groot. En ondertussen had niemand door dat Dalton Gomez al maanden met andere dames gespot kon worden.

Ariana Grande’s ex-echtgenoot gaat namelijk al maanden op date met andere mensen na de break-up met de zangeres in januari, meldde TMZ maandag. Nabije bronnen geven aan dat Ariana er geen problemen mee heeft dat haar ex verder gaat.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.