Sophie Hendriks
Sophie Hendriks Celebrity 17 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande verscheen zónder trouwring op Wimbledon en innig met andere man

Ariana Grande, die momenteel de hoofdrol speelt in de aankomende Wicked remake, was net zoals vele andere celebs aanwezig bij het Wimbledon tennistoernooi. Hier ontdekten fans een opvallend missend item in haar outfit.

Van 7 rings, naar 0 rings.

Wimbledon 2023 was afgeladen met celebrities

Het oudste tennistoernooi ter wereld is een van de vier grandslamtoernooien en wordt beschouwd als het meest prestigieuze tennistoernooi ter wereld. Een bijzonder evenement, dat traditioneel gezien door beroemdheden en royals wordt bezocht.

Ariana Grande maakte er een collega-uitje van

Ariana Grande zat voor de gelegenheid naast Wicked-collega Jonathan Bailey, waar ze het aan de beelden te zien erg leuk mee had. Het vak waarin ze zaten zat vol met nog veel meer andere bekendheden. Zo zat Andrew Garfield aan de andere kant naast Ariana, zaten Nick Jonas en Philippine Leroy-Beaulieu schuin voor hen en zaten onder andere Brad Pitt, Daniel Craig, Emma Watson en de Britse Royals ook bij hen in de buurt.

De ontbrekende trouwring van Mrs. Grande

Met de aloude hordes aan beroemdheden bij Wimbledon 2023, werden er logischerwijs heel wat foto’s geschoten. Fans en oplettende kijkers hebben op deze beelden een opvallend geheimzinnig detail gespot. Ariana Grande, die op 15 mei 2021 trouwde met vastgoedmakelaar Dalton Gomez, droeg tijdens het jaarlijkse evenement namelijk geen trouwring.

Fans worden aan het denken gezet door deze keuze en er gaan heel wat theorieën de rondte. Zou ze er bewust voor hebben gekozen omdat het momenteel niet goed gaat in haar huwelijk? Is haar ring momenteel gewoon even bij de juwelier voor een upgrade of schoonmaak? Heeft ze het misschien toch iets meer dan “gewoon gezellig” met co-ster Jonathan Bailey? Wat ons betreft vrij onwaarschijnlijk, aangezien de acteur op mannen valt, maar de cozy foto’s liegen er niet om. Ach, dan maar gewoon heel erg friendly?

Niks aan het handje?

Of een van de speculaties in de buurt komt van de waarheid, dat is nog niet duidelijk. Wel weten we dat Ariana twee maanden geleden gewoon nog uitgebreid haar huwelijksjubileum vierde samen met haar man. Misschien had ze wel gewoon eventjes last van de ring of is ze hem kwijtgeraakt, je weet maar nooit.

Dit is hoe de overleden Jane Birkin inspiratiebron werd voor de Hermès Birkin bag

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.