Gina Koninkx
Gina Koninkx Celebrity 17 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande onthult alle nieuwe producten uit haar ‘chapter 2: goodnight n go’ beautylijn

Net als vele andere celebrities kon het ook Ariana Grande niet ontbreken aan een eigen beautylijn. Het merk r.e.m. beauty werd eind 2021 dan ook met veel bombarie aangekondigd. Na de lancering van diverse make-up producten, is het nu tijd voor een nieuwe lijn: skincare.

Volgende week, 21 maart om precies te zijn, zal het tweede deel van de r.e.m. beauty lijn worden gelanceerd. De zangeres slaat daarmee weer een heel nieuw straatje in, want deze keer zal het niet alleen om make-up producten gaan. De lancering van de tweede collectie werd gisteren door Ariana herself aangekondigd.

Ariana Grande brengt nieuwe beautyproducten uit

Skincare is booming, heeft ook Ariana gemerkt. Daarom breidt ze haar r.e.m beauty collectie nu uit met aanvullende producten voor de huid. chapter 2: goodnight n go, zoals ze het zelf noemt, zal uit verschillende huidproducten bestaan en dat allemaal voor een heel betaalbaar prijsje.

De nieuwe R.E.M. Beauty producten

De Full Night’s Sleep Cooling Blurring Undereye Balm bijvoorbeeld, een product wat belooft dat je zonder opgezwollen donkere ogen wakker wordt. Dit product zal omgerekend voor zo’n €16,50 te koop zijn volgende week. In de nieuwe collectie vind je ook de Mist Thing Calming Face Mist, een spray die je huid een prachtige glans geeft en ook nog eens heerlijk ruikt.

Naast enkele skincare producten zal de nieuwe lijn wederom make-up producten bevatten, zoals deze prachtige palettes in mooie kleuren. Wij zijn nu al fan.

Naast dit prachtige palette, zal er ook nog oogschaduw gel worden uitgebracht, een oogschaduw ‘gloss’, diverse nieuwe kleuren lipstick en nepwimpers! Zo tover je bij jezelf binnen mum van tijd ook van die prachtig lange wimpers rondom je ogen. En misschien wel onze favoriet: een lash & brow serum om zelf van die lange wimpers en borstelige wenkbrauwen te kweken. Zet ‘m in je agenda: 21 maart.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.