Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 15 feb 2022
Leestijd: 1 minuut

Ariana Grande deelt een make-uploze selfie en fans gaan compleet los

Als we je zouden vragen om de klassieke make-uplook van Ariana Grande voor te stellen, zou je direct denken aan haar kenmerkende cat-eye. De zangeres heeft vaak haar signature eyeliner en wijkt daar maar zelden vanaf, bleek ook uit de laatste make-up tutorial die ze postte. Nu post ze een make-uploze selfie voor de webcam en fans gaan compleet los om de look.

Een no make-up make-uplook.

Ariana Grande zonder make-up

Inmiddels is het safe to say dat we allemaal wel eens een TikTok-make-uptrend of twee hebben geprobeerd. TikTok is helemaal gevuld met talloze schoonheidstrends, van soap brows en nepsproeten tot regenboogcontouren en omgekeerde eyeliner. Het afgelopen jaar verscheen er een look op het platform die alle voorgaande looks compleet heeft overtroffen: de ‘clean look’.

Ariana Grande draagt baby braids en raver eyeliner in nieuwe foto op Instagram

Achterover gekamd haar, minimale make-up, een soort ‘model-off-duty’-look noemen. Onze favoriete zangeres annex actrice en beauty-ondernemer Ariana Grande ziet er geweldig uit in haar nieuwste Instagram-post waarbij ze de look toepast. Het lijkt erop dat Ari wel make-up draagt op de foto, maar dat ze het zo ‘clean’ mogelijk houdt. Zo heeft ze haar wenkbrauwen licht verzorgd, een natuurlijke roze lip en draagt ze een klein beetje bronzer in de foto.

Reacties

We zijn natuurlijk niet de enigen die denken dat ze er geweldig uitziet met deze look, want ook fans gaan helemaal los in de comments. Zo schrijft iemand, “Beautiful ❤️” en een ander voegt toe, “are humans even allowed to be this cute idk” Verder schrijven fans, “An angel ❤️” en, “u cute as hell”. Zelfs haar moeder reageert, “My beautiful daughter…. Inside and out!!!”.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.