Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 12 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe videoclip van Ariana Grande is een grote sleepover met Megan Thee Stallion en Doja Cat

Dat Ariana Grande weet hoe ze een videoclip moet maken, is duidelijk. We hoeven je natuurlijk niet te herinneren aan de ‘Thank U, Next’ videoclip die viraal ging door een throwback naar films als Legally Blonde, Bring It On en Mean Girls. Niet alleen de videoclips zijn een groot succes, ook de bijbehorende kostuums. Ariana Grande dropt nu een nieuwe videoclip voor de remix van ’34+35′ met Megan Thee Stallion en Doja Cat.

En wij vertellen je alvast: het is een geweldige clip.

Ariana Grande: 34+35

In de videoclip zien we Ariana, Megan en Doja tijdens een geweldige sleepover. Ze zijn compleet gehuld in prachtige lingerie en drinken champagne terwijl ze tv kijken. Naast dat het ons geweldige inspiratie geeft voor Valentijnsdag, zorgt Ariana Grande weer voor de nodige style goals. De videoclip kwam afgelopen nacht uit en is nu al bijna vier miljoen keer bekeken.

De dames laten niet alleen zien dat ze de prachtige lingerie perfect kunnen hebben, maar herinneren ons ook hoe een goede sleepover eruit ziet. Zodra het weer kan gaan we direct een soortgelijk slaapfeestje organiseren met onze beste vriendinnen. Om over de lingerie nog maar niet te spreken. Doja Cat en Megan Thee Stallion dragen Agent Provocateur en Ariana Grande draagt Victoria’s Secret, Wolford en Fleur du Mal.

Videoclip 34+35

In de videoclip zien we hoe Ariana, Megan en Doja bij het zwembad hangen, terwijl ze magazines lezen en champagne drinken. Er is een dalmatiër in Doja Cat’s kamer, Megan Thee Stallion ligt in een marmeren bad met gouden kranen en alle drie de dames maken flessen open en eten Twizzlers op bed. Eerlijk is eerlijk: het is alles waar we naar verlangen op dit moment.

Er zit genoeg inspiratie in de videoclip voor onze volgende girls night. Maar ook als je een fijne Valentijnsdag met jezelf of een vriendin wil, is het een goed idee om de clip te bekijken. Bekijk de hele videoclip voor ’34+35′ (remix) hier:

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.