Fenna Brinkmann
Fenna Brinkmann Celebrity 22 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande ziet er onherkenbaar uit met wet-look mermaid waves

Het lijkt erop dat het wet-look-kapsel voorlopig nergens heengaat. In het afgelopen jaar zagen we Kim Kardashian met wet-look waves, vervolgens verscheen Megan Fox met fresh-out-the-shower haar tijdens de VMA’s en zagen we Katy Perry met een slicked back-kapsel. Nu volgt ook Ariana Grande de dames op met een wet-look waardoor ze bijna onherkenbaar is.

WOW.

Ariana Grande draagt wet-look

Ariana Grande staat bekend om haar hoge paardenstaarten en bouncy blowouts, toch kiest ze nu voor een heel ander kapsel en gaat ze mee met één van de populairste trends van dit moment. Dit keer kiest ze voor los haar, wat we maar weinig bij haar zien. We zagen haar een enkele keer eerder met losse lokken, maar nu verschijnt ze met een look die ons doet denken aan de Kardashians. De middenscheiding en mermaid waves lijken exact op de look die Khloé Kardashian afgelopen weekend droeg.

De foto van Ariana Grande werd gepost door haar beautymerk r.e.m. beauty op Instagram om de lancering van de tweede collectie aan te kondigen. De caption van de foto luidt, “chapter 2: goodnight n go is now live 〰 head to rembeauty.com to shop” Naast het wet-look-kapsel, dat werd gecreëerd door Ari’s vaste hairstylist Josh Liu, droeg de zangeres een roze oogschaduw, nepwimpers en een rooskleurige lipgloss. De make-up werd aangebracht door celebrity make-up artist Ash K Holm.

Natuurlijk gaan fans helemaal los onder de foto van Ari en dat komt niet alleen door haar nieuwe kapsel. De nieuwe collectie van haar merk omvat namelijk niet alleen make-upproducten, maar ook skincare. “OMGGGGGGGGG” schrijft een fan, terwijl een ander toevoegt, “the hair is down😔😔🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽🙏🏽”. Een ander voegt toe, “I GASPED” en een vierde zegt, “WTFF THE PICTURE”. Eén ding is duidelijk: de wet-look staat Ariana Grande geweldig en we hopen haar vaker zo te zien.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.