Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Ariana Grande laat op TikTok zien hoe ze haar iconische winged eyeliner zet

Als het gaat om winged eyeliner, dan maakt Ariana Grande geen grappen. We herkennen de zangeres aan haar vlijmscherpe wings. Alhoewel ze die natuurlijk niet altijd zelf fixt, is Ariana heel handig in het zetten van de perfecte eyeliner. Ze is de moeilijkste niet en deelt daarom haar techniek met ons op TikTok.

Yay! Eindelijk een manier voor een gelijke eyeliner, van de queen herself.

Ariana Grande laat op TikTok zien hoe ze haar iconische winged eyeliner zet

In een recente video op TikTok laat Ariana ein-de-lijk zien hoe ze de iconische winged liner zet. Maar Ariana zou Ariana niet zijn, als ze de video zonder grapjes doorkomt. Dus start ze met een Brits accent, op veler verzoek van haar fans én Selfridges.

 “Ello there team UK. Selfridges flight crew. Ello… I’ve been asked to demonstrate my eyeliner technique. They also told me that it might be nice if I did an accent while I made this video. It’s written here: ‘Selfridges would like her to maybe use a cheeky British element i.e. accent, tea, etc’. So here I am, butchering this accent. I’m so sorry.”

@arianagrande

performing my “signature eyeliner technique” with @r.e.m. beauty for @selfridgesbeauty. please “duet” me asap.

♬ original sound – arianagrande

Zo te zien gebruikt Ariana een liner in penvorm, maar welke ze gebruikt blijft een mysterie. Grote kans dat ze de liner gebruikt van haar eigen beautymerk r.e.m. Beauty. En om maar meteen met de deur in huis te vallen: de wing die Ari aanbracht was perfect. Ze begon haar lijntje aan het eind van de wenkbrauw aan te brengen en trok het in een vloeiende beweging recht naar binnen en over haar wimperlijn.

Je hebt er dus een vaste hand voor nodig, en een klein beetje mazzel.

De perfecte paardenstaart à la Ariana Grande binnen één minuut

Geen trouwring aan haar hand

Het was ons nog niet opgevallen, maar voordat Ari begint aan de tutorial wil ze iets ophelderen: ze draagt geen trouwring. Geen paniek, ze is nog steeds happily married met Dalton, maar haar ring wordt momenteel schoongemaakt. “I’m just not wearing my ring, it’s getting cleaned, I’m not getting a divorce, so before you start, don’t” grapt de zangeres naar de camera.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.