Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Celebrity 22 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Alles over de tweede (!) bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck, die dit weekend plaatsvond

Blijkbaar is één keer trouwens in Hollywood niet genoeg, dus net als Kourtney en Travis, stapten Jennifer Lopez en Ben Affleck dit weekend nog een keer in het huwelijksbootje – and we’re here for it. Na een wervelende ceremonie in Vegas, is het nu tijd voor een ‘serieuze’ bruiloft en het zag er ge-wel-dig uit.

Jennifer draagt de fuzzy trouwjurk van onze dromen.

De bruiloft van Jennifer Lopez en Ben Affleck in Georgia

Wij waren natuurlijk onwijs benieuwd naar de beelden van dit romantische festijn, maar die zijn nog schaars. Het evenement, dat een heel weekend duurde, vond plaats op het landgoed van Ben in Georgia. Vrijdagavond begon het weekend met het rehearsal dinner, volgens Page Six, waar ook de foto’s te zien zijn. Hier zien we de meest rustgevende setting. Het diner vond plaats op een steiger in de achtertuin van Ben, in een tent op het water.

Zaterdag was dé dag. Verschillende celebrities werden gespot bij de ingang van Ben’s nederige stulpje, zoals Matt Damon en zijn vrouw Luciana Barroso. De setting was licht, dromerig en erg romantisch. De ceremonie vond, net als het diner, plaats in de tuin van Ben. Maar dit was geen tuinfeest zoals wij die gewend zijn. Het leek wel een film, zo prachtig was de setting. De witte bloemen en lichtinstallaties stalen de show.

Dit zijn de beste Twitter-reacties op de verloving van Jennifer Lopez en Ben Affleck

De custom Ralph Lauren bruidsjurk van J Lo

Op de bruiloft droeg Lopez, naar verluidt, een persoonlijke jurk van Ralph Lauren. En kunnen we het daar even over hebben? Want wat een jurk is dit. Bekijk de foto’s hier. De lange sluier, de open rug, het mooie silhouet en de onderkant met veren zorgen voor een adembenemende look. Maar goed, deze vrouw kan alles aantrekken.

Een gastenlijst vol A-listers en een feest om nooit te vergeten

Dit keer waren Jennifer en Ben omringd door hun vrienden en familie en gingen ze helemaal los op het feest met vuurwerk, livemuziek en zelfs een speciale dresscode: all white.  Een ooggetuige zegt dat ze veel gasten zag verzamelen bij The Perry Lane Hotel in Georgia, waar ze de pendelbus pakten naar het huis van Ben. Voordat de bus überhaupt reed, vloeide de champagne al rijkelijk. Klinkt als een top begin van de dag.

“Everyone is dressed in white with most women in white dresses and gowns, and most men in white suits, a majority in linen material, but the dress code features a wide variety. Some men are in white shorts and sneakers and there is a female guest in a white fringe leather jacket and sparkly cowboy hat.”

Regisseur Kevin Smith, een vriend van Ben Affleck, deelde op Twitter een foto volledig in wit voor de bruiloft.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.