Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Dit is Ashley Tisdale’s workout routine en wij staan versteld van de voordelen

We proberen wat workouts in ons leven, van HIIT of rennen tot yoga of pilates, maar het vinden van de perfecte workout routine lijkt voor velen toch moeilijker te vinden dan gehoopt. Ben jij, net als wij, op zoek naar de perfecte workout? Dan heeft Ashley Tisdale de tip der tips.

En de work-out helpt ook nog eens met het balanceren van je hormonen.

Ashley Tisdale’s workout routine voor een hormonale balans

Alle beweging is goede beweging, maar ieder lichaam is anders. Het is dus belangrijk dat je goed naar je algehele gezondheid kijkt om de perfecte workout voor jou te vinden. Ashley Tisdale kwam tot dit besef toen haar arts haar vertelde dat ze borderline schildklierproblemen had.

De schildklier speelt namelijk een belangrijke rol bij het leveren van energie aan het lichaam door hormonen af ​​te geven en het metabolisme in balans te houden. Ashley was altijd een grote fan van CrossFit, maar het vereist veel meer energie in korte bursts in tegenstelling tot bijvoorbeeld een minder belastende training die dezelfde hoeveelheid energie over een langere periode vraagt.

Nadat de actrice achter haar gezondheidsproblemen kwam en deze had besproken met haar trainer, Harley Pasternak, bedachten ze een nieuwe trainingsroutine om haar hormonen weer in balans te brengen.

De workout van Ashley

De workout bestaat uit een combinatie van het lopen van 14.000 stappen per dag en drie dagen per week low-impact krachttraining. Deze workout klinkt misschien veel makkelijker dan een HIIT-les, maar laat je niet misleiden. Alleen omdat het weinig impact heeft, betekent het namelijk niet dat je aan het einde van de sessie niet zult zweten.

Hoewel er genoeg varianten van low-impact workouts zijn die je thuis kunt doen met minimale apparatuur, kiest Ashley voor een workout met de cable machine, seated abduction machine en dumbbells. Heb je nou geen grote fitness machines tot je beschikking? Dan is deze workout ook prima om te doen met weerstandbanden.

Ashley Tisdale begint haar eerste circuit met 10-15 herhalingen van clamshells aan beide kanten. Hierna gaat ze verder met het doen van 10-15 herhalingen van liggende cabletriceps-pushdowns. Daarna doet ze 10-15 herhalingen van seated abductions voordat ze naar het volgende circuit met drie bewegingen gaat.

In het volgende circuit doet ze 20 herhalingen van resisted hip thrusts, liggende dumbbell triceps extensions, en liggende cable abductions. Ze herhaalt dit circuit vijf keer.

frenche.com

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.