Mesticia Da Silva
Mesticia Da Silva Celebrity 28 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Katy Perry reageert op haar virale ‘eye glitch’ video en zegt dat dít de reden is

Katy Perry reageert in haar nieuwe Instagram post op haar virale eye twitch video, en zegt dat het haar ‘Broken Doll Eye Party Trick’ is. En terwijl ze duidelijk maakt dat ze geen gezondheidsproblemen heeft, gebruikt ze de video ook nog eens om nieuwe datums van haar residentie in Las Vegas aan te kondigen.

There’s no better example of ‘hitting two birds with one stone’, right? 

Katy Perry reageert op haar virale eye-twitch video

De virale TikTok werd gemaakt bij een van Perry’s recente shows in Las Vegas, waar ze momenteel haar ‘Katy Perry: Play’ residentie heeft. In de video is te zien hoe de zangeres tussen de nummers door in het publiek staart terwijl haar rechterooglid begint te trillen. Tegen het einde van de 17 seconden durende video worstelt Perry om de oogtrekkingen in bedwang te houden voordat ze verder gaat met de rest van haar show.

Ondertussen heeft de TikTok al meer dan 19 miljoen weergaven en vinden veel fans de video vooral zorgwekkend. Zo maken haar fans zich zorgen over de gezondheid van Perry en was het voor andere bewijs dat haar ‘clone’ aan het ‘glitchen’ was.

Katy Perry’s stelt fans gerust

Perry reageert vandaag in een Instagram-post op de reacties van haar fans en deelde de clip opnieuw en stelde fans gerust dat haar eye twitch gewoon een ‘party trick’ is.

Op TikTok reposte de zangeres de virale clip met de tekst: “POV: when you see new 2023 PLAY dates”. Op Instagram ging ze nog een stapje verder. Zo schreef ze onder haar post: “Welcoming all my #flatearthers #spaceisfakers #birdsarentrealers #skyisntbluers to come see my broken doll eye party trick IRL in Vegas next year! 😜.” Wat een knipoog lijkt te zijn naar de verschillende conspiricies die rond gaan over de zangeres.

Hierna gaat ze verder met wat fans kunnen verwachten van de aankomende show: “The show’s set list is a fun 🎢 through memory lane going all the way back to 2008, a time when we weren’t all frozen by the paranoia of our own echo chambers! 🤸🏻‍♀️.”

De 2023-run van Perry’s Vegas-residentie zal plaatsvinden van 15 tot 25 februari, en weer van 3 maart tot 15 april.

@katyperrytv

KATYYYYY!#PLAY🍄

♬ sonido original – Katy Perry TV

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.