Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Films & Series 1 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Deze acteur gaat Atlas spelen in de verfilming van ‘It Ends With Us’ en fans zijn niet blij

Colleen Hoovers ‘It Ends With Us’ vergaarde door TikTok enorme populariteit en in 2022 las iedereen het boek. Nu, een jaar later, staat er een verfilming op de planning met een cast waar je U tegen zegt. We wisten al dat Blake Lively de hoofdrol zou spelen, maar nu is er ook bekend wie de rol van de indrukwekkende Atlas op zich neemt.

En na de aankondiging blijven de fans van het boek met verbazing achter.

It Ends With Us van Colleen Hoover

Ook als je het boek niet hebt gelezen, dan weet je waarschijnlijk een beetje van het verhaal af. It Ends With Us gaat over Lily Bloom, een afgestudeerde studente die naar Boston verhuist, waar ze de knappe neurochirurg Ryle Kincaid. De opbloeiende nieuwe relatie brengt herinneringen terug aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar. Dan komt het erop aan dat ze de kracht in zichzelf vindt om te zorgen dat de toekomst geen herhaling wordt van het verleden.

De cast van It Ends With Us

Al eerder werd bekend gemaakt dat Blake Lively de rol van de roodharige Lily op zich neemt. Wij zijn benieuwd of Blake haar haren voor deze rol in de rode verf zet. Naast de Lily Bloom, is Blake ook nog eens executive producer van de film. Dit maakte Colleen Hoover bekend in januari.

Afgelopen week zijn ook de andere castleden bekend gemaakt. Zo zien we dat acteur Justin Baldoni de rol van Ryle gaat spelen. Leuk, maar we zijn natuurlijk écht benieuwd naar hoe Atlas eruit gaat zien. En het wachten wordt beloond, want het hoge woord is er nu uit.

Deze week bevestigde Deadline dat Brandon Sklenar de rol van Atlas zal spelen. Sklenar is vooral bekend als Spencer Dutton in de Paramount Plus prequel Yellowstone, 1923. Hij speelde ook in shows als New Girl, Westworld en Walker: Independence, en in films als Midway, The Big Ugly and Karen.

Fans zijn het niet eens met de cast

Het lastige met het verfilmen van een boek, is dat alle lezer zelf al een eigen beeld bij het verhaal hebben gecreëerd. Het waarmaken van dit beeld is voor de filmmakers erg lastig – dat blijkt nu maar weer. Fans van het boek zijn het namelijk niet eens met de castkeuze.

Onder de aankondiging van Colleen Hoover lezen we veel kritiek in de comments. ”Every time something else is announced about this movie I wanna see it less and less” schrijft een lezer. ”All of these actors are amazing…but 100% not right for these characters. Not one of them” schrijft een ander.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.