Anne Smits
Anne Smits Celebrity 1 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Kendall Jenner verschijnt in deze sexy outfit voor date night met Bad Bunny

De romance tussen Kendall Jenner (27) en Bad Bunny (29), oftewel Benito Antonio Martínez Ocasio, lijkt flink te groeien. Zo zijn de twee wederom gespot tijdens een date night in New York. En om Bunny’s hart sneller te laten kloppen, droeg Kendall een opvallend sexy outfit die weinig aan de verbeelding over liet.

Bad Kenny..

Kendall Jenner laat Bad Bunny’s hart sneller kloppen met sexy outfit

Eerder deze week verscheen Kendall al in een doorschijnende blauwe jurk toen zij arriveerde in New York City bij het retrospectief What Goes Around Comes Around van de overleden modeontwerper Karl Lagerfeld. Ook dit weekend hield Kenny zich niet in en trok ze wederom een doorschijnende top aan voor haar date night met rapper Bad Bunny.

De sexy look van Kendall

Het lijkt erop dat Kendall Jenner en Bad Bunny serieus aan het daten zijn. Ze werden vorige week woensdag al gespot tijdens een date bij het concert van Tyler, het Creator in Los Angeles. De twee hielden ook hun zaterdagavond voor elkaar vrij. Zo brachten Kendall en Benito hun avond door met een diner bij de celebrityhotspot Carbone in New York. Tijdens hun date droeg Kendall een opvallend sexy outfit met een minirok, doorschijnende top en bonten details.

ANP

Samen op Coachella

Nadat het een aantal weken opvallend stil was rondom de mogelijke vlinders tussen Kendall en Benito, verscheen het stel samen op Coachella. Op het festival hadden de twee voornamelijk oog voor elkaar en weinig voor de optredens om hen heen. Waar Kendall en Benito het precies over hadden, was moeilijk te zien. Zo droeg Bad Bunny een doek als gezichtsmasker, waardoor liplezen er voor de paparazzi in ieder geval niet in zat. TikTok brandde vervolgens los met video’s waarin grappen werden gemaakt over hoe een relatie tussen de twee eruit zou zien. Zo is de hilarische video waarop Kendall een komkommer snijdt er nog altijd één die het 27-jarige model voor de rest van haar leven zal achtervolgen.

@massmandato

Power couple😍 #kendalljenner #badbunny

♬ original sound – Massimo Mandato

Sofia Richie trouwde dit weekend: dit is alles wat je wil weten over de sprookjesachtige bruiloft

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.