Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Events 31 jan 2023
Leestijd: 3 minuten

Awakenings Summer Festival maakt de line-up bekend en dit zijn onze favoriete vrouwen op de lijst

Het klinkt nog als iets in de verre toekomst, maar voor je het weet gaat het festivalseizoen van start. Langzaam maar zeker maken steeds meer organisatoren hun line-up voor het zomerfestival bekend. Zo ook Awakenings, die pakken het grootser aan dan ooit en wij zetten onze favoriete vrouwelijke dj’s op een rij.

Al dik 25 jaar geeft Awakenings toonaangevende technofeesten. Eerst in de Gashouder, toen in Spaarnwoude en nu in Hilvarenbeek. Waarom die locatie? Omdat ze het dan groots kunnen aanpakken en geloof ons, dat doen ze.

Awakenings Summer Festival maakt de line-up bekend

Awakenings Summer Festival keert van 7 tot en met 9 juli terug met een driedaags festival en kondigt vandaag de line-up aan, met artiesten van over de hele wereld. Ook dit jaar brengt Awakenings fans vanuit de hele wereld samen met sounds uit het hele technospectrum. Als je een liefhebber bent van elektronische muziek, dan weet je dat dit een groot feest beloofd te worden.

Grote namen stralen op de lijst, waaronder Adam Beyer, publieksfavoriet Amelie Lens, Ben Böhmer, Tale of Us en Nederlands’ trots Reinier Zonneveld. Voor alle hard techno liefhebbers staan onder meer I hate Models, 999999999, Dax J en Klangkuenstler op het programma, terwijl Honey Dijon, Chris Stussy en het veelgeprezen housetalent TSHA voor groovy vibes zorgen.

Onze favoriete vrouwen van de line-up

Het is nogal een flinke lijst om doorheen te werken. Hoe kan het ook anders, met twee dagen en verschillende stages te vullen? Wij zetten alvast onze favoriete vrouwelijke artiesten uit de line-up op een rij.

Honey Djion

Honey Redmond, zoals de dj echt heet, is een populaire artieste uit Chicago. Inmiddels woont ze in New York en Berlijn en reist ze de wereld af om feesten te voorzien van wat extra spice met haar groovy techhouse sets. Wij zijn fan.

KI/KI

Kunnen we het even hebben over onze favoriete Nederlandse dj? KI/KI draait iedere zaal plat met haar harde, maar melodische beats. Als je eens in de zaal hebt gestaan terwijl KI/KI draait, dan weet je dat deze dame niet vies is van een beetje acid en dat is precies waarom wij zo van haar sets houden.

Sally C

Tijdens ADE 2022 hoorden wij Sally C voor het eerst draaien bij Audio Obscura en sindsdien zijn wij verliefd. We kunnen daarom ook niet wachten om haar weer live te zien tijdens het Awakenings Summer Festival.

Amelie Lens

Eén van de grootse namen van dit moment: Amelie Lens. De Belgische dame staat bekend om haar harde sets en sluit daarom menig festival af met knallers van platen.

Weekend- en dagtickets voor Awakenings Summer Festival zijn vanaf 31 januari om 20:00u beschikbaar voor fans die zich hebben geregistreerd. De reguliere kaartverkoop start 24 uur later, op 1 februari om 20:00u via Awakenings. Wacht niet te lang, want alle accommodaties waren bij de blinde verkoop binnen een paar uur uitverkocht. Door de grote vraag zijn een aantal extra opties toegevoegd, daarna zijn alleen weekendtickets met verschillende vooraf opgezette tent opties of bring your own tent en dagtickets nog beschikbaar.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.