Emma Toussain
Emma Toussain Modenieuws 13 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

BACARDÍ en Filling Pieces collab: de perfecte items om de hele nacht in te dansen

Volgende week is het dé feestweek van Amsterdam.. geen kermis, maar techno. Geen suikerspin, maar BACARDÍ. Amsterdam Dance Event, ofwel ADE, staat al gemarkeerd in de agenda van velen en inmiddels zijn al je feestplannen waarschijnlijk al wel gemaakt, maar wat doe je aan?! Check dan dit, want BACARDÍ lanceert samen met streetwear label Filling Pieces lanceren een capsule collectie. Edgy, comfy én stijlvol.

Outfit-inspo voor ADE

Deze twee merken zijn de perfecte partners voor zo’n collectie, vinden wij. BACARDÍ omarmt namelijk individualiteit en moedigt iedereen aan to Do What Moves You, doe lekker waar je zelf zin in hebt. Het is dan geen toeval dat de lancering plaatsvindt tijdens een van ‘s werelds grootste dance-evenementen, een viering van vrijheid en muziek. De speciale collectie bestaat uit bovenkleding: hoodies, T-shirts, cardigan sweater, en een shirt. Ook lanceren ze schoenen, kan ook niet anders. Je moet natuurlijk wel de hele avond kunnen dansen op goeie schoenen.

Bekijk hier een kleine sneak peek van de collectie:

BACARDÍ X FILLING PIECES_8
BACARDÍ X FILLING PIECES
BACARDÍ X FILLING PIECES
BACARDÍ X FILLING PIECES
BACARDÍ X FILLING PIECES
BACARDÍ X FILLING PIECES

De kledingitems zijn vanaf 18 oktober verkrijgbaar online, maar je kunt deze ADE-look ook shoppen in de Filling Pieces flagship store in Amsterdam die vijf dagen lang in het teken zal staan van muziek, verbinding én ADE in ‘t algemeen, mét natuurlijk een boel BACARDÍ-cocktails. Dus mocht je willen shoppen en gelijk in de feestsfeer willen komen, is dit je perfecte plek voor je.

Ook voor Filling Pieces voelt de samenwerking als natuurlijk. Guillaume Philibert, oprichter en creatief directeur van Filling Pieces: “Beide merken stimuleren muziek, talent en het uitdragen van een eigen stijl – wat voor ons heel belangrijk is binnen dit project. We combineren onze ambachten en kennis met BACARDÍ en dat is te gek!”

9 vintage winkels in Amsterdam waar je de mooiste tweedehands kleding vindt

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.