Julia Schaap
Julia Schaap Love & Life 13 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Vind jij sexting spannend? Zo stuur jij toch met zelfvertrouwen dat ene spicy berichtje

Soms kom je op het punt dat jij je liefdesleven wat wil upspicen, maar niet zo goed weet hoe je dit het best kan aanpakken. Nieuwe dingen proberen blijft altijd spannend. In velen gevallen is timing het belangrijkste, zo ook bij sexting. Gelukkig zijn wij er om jou wat tips te geven.

Misschien ontdek je wel een nieuwe kant van jezelf, waardoor jouw relatie en/of seksleven een boost krijgt.

Wat heeft sexting voor effect op je liefdesleven?

Naast het spannender maken van jouw seksleven, zorgt sexting voor nog een aantal positieve effecten. Zo kan je op deze manier ongedwongen communiceren over elkaars seksuele verlangens. Ideaal om dit via sexting te doen, als je dat in real life nogal ongemakkelijk vindt. Op deze manier ligt de lat iets lager.

Daarnaast geeft sexting je meer zelfvertrouwen. Dat komt vaak door de bevestiging van de andere kant, namelijk jouw (bed)partner. Maar hoe pak je sexting het beste aan? Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij met zelfvertrouwen kan beginnen met sexting. Als je dat wil, natuurlijk.

Kies de juiste timing

Bij sexting is timing echt key. Het kan heel opwindende zijn om je partner tijdens een belangrijke meeting een spicy berichtje te sturen, maar 7in de meeste gevallen zit diegene er op zo’n moment niet op te wachten. Vraag eerst of diegene druk is, zo kan je zelf inschatten of het tijd is om te beginnen met sexting. Het hoeft niet meteen een foto te zijn, het mag ook een spannend of juist romantisch berichtje zijn.

Ontdek wat je partner leuk vindt

Ga niet meteen all the way, maar begin met een klein beetje flirten. Zo bouw je de seksuele spanning op en kan je steeds een stapje verder gaan. Op die manier ontdek je ook wat je (bed)partner leuk vindt en kan je daarop verder gaan. Het is belangrijk om alleen aan sexting te doen als jij je hier helemaal oké bij voelt. Doe geen dingen waar je niet achter staat. Sexting moet voor beide partijen leuk zijn.

Doe jij aan sexting? Dan ben je blijkbaar een beetje narcistisch

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.