Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 15 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

De baggy jeans uit de jaren ’90 komt terug dit najaar en hier shop je de mooiste

Zoveel trends uit de nineties maken dit jaar hun comeback en zo ook de wijde spijkerbroek dit najaar. Het lijkt wel de jaren ’90 2.0. Na de strappy tops, schoudertasjes en claw clips, maakt nu de baggy jeans haar intrede in de modewereld. Je weet wel, spijkerbroeken zo wijd dat ze bijna van je kont afzakken.

We liegen als we zeggen dat we niet wat extra coronakilo’s bij ons dragen. De Tony’s, Doritos en (vooral) de wijn waren onze beste vrienden tijdens de lockdown. En nu zijn we dus geen vrienden meer met de skinny jeans in onze kast. Doei skinny jeans, hallo baggy broek.

De baggy jeans uit de jaren ’90 komen terug dit najaar

De komende maanden hoeven de meeste van ons (nog) niet op kantoor te verschijnen, dus deze nonchy trend komt als geroepen. En wie zich alleen vertoonde tijdens zoom-meetings, droeg hoogstwaarschijnlijk iedere dag een joggingbroek. Wij geven je groot gelijk. Nu het leven weer stukje bij beetje naar normaal gaat en we ons iets vaker in het openbaar vertonen, zoeken we een representatieve broek mét het comfort waar we nu zo aan gewend zijn. Wij stellen je graag voor aan de baggy jeans.

En met baggy bedoelen we ook écht baggy. Combineer de jeans met een paar mooie sneakers of een paar stoere laarsjes. Je bepaalt zelf welke kan je op gaat: de casual kant met een sweater of de classy kant met een blouse en blazer?

Hier scoor je de mooiste baggy jeans

We zijn zo vrij geweest om alvast de mooiste wijde jeans voor je op een rijtje te zetten. Nu hoef jij ze alleen maar aan te schaffen, bevrijd jezelf van die strakke broeken.

Arket Loose Jeans – €79

Arket

Off-White Baggy Jeans – €460

FarFetch

Mango High Waist Wide Jeans – €49,99

Mango

Mango Regina Baggy Jeans – €39,99

Mango

Topshop Oversized Mom Jeans – €39,99

Topshop

Urban Outfitters Vintage Wash Jeans – €75

Urban Outfitters

Glamour UK

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.