Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 17 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Netflix komt met een documentaire over de moord op de Watts familie en heb je al kippenvel?

True crime fans, maak je borst(en) maar nat. Netflix komt met een documentaire over de lugubere moord op Shannan Watts en haar twee jonge dochters. Gisteren lanceerde Netflix de trailer en geloof ons, zelfs de meest koudbloedige true crime liefhebber krijgt hier kippenvel van.

Netflix is een walhalla geworden voor mensen die lekker gaan op gruwelijke misdaad. De docu gaat American Murder: The Family Next Door heten en verschijnt op 30 september op Netflix. Mocht je niet bekend zijn met dit tragische verhaal, dan praten wij je snel even bij.

Het tragische verhaal van Shannan Watts en haar twee dochters

In 2018 werden de 34-jarige Shannan Watts en haar twee jonge dochters vermist opgegeven in Frederick, Colorado. Al snel kwam aan het licht dat haar man, Chris, hen alle drie had vermoord. Houd je vast, hij heeft de lichaampjes van de meisjes in olietanks verstopt en begroef zijn zwangere (!) vrouw  in een ondiep graf op zijn werkterrein.

Deze gruwelijke gebeurtenis haalde iedere krantenkop en iedere nieuwsuitzending. De familie Watts leek zo onschuldig en gelukkig, echt een gevalletje family next door. Toch speelde er achter die deuren een lugubere misdaad af.

Netflix komt met American Murder: The Family Next Door

Het verhaal van de familie Watts wordt volledig vertelt door archiefmateriaal, van social media posts tot opnames van handhavers. Regisseur Jenny Popplewell vat het onderzoek van de politie samen in de docu en versterkt het met extra beelden. Volgens Netflix is dit de eerste film die de slachtoffers een stem geeft, mede omdat er niet eerder vertoonde home video’s in de documentaire voorkomen.

Hieronder kijk je de trailer van de sombere documentaire. Bij ons lopen de rillingen al over onze rug. Het lijkt eerst nog op een vreemde vermissingszaak, maar als snel wordt duidelijk dat er meer aan de hand is en dat man Chris zeker een rol speelt.

Glamour US

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.