Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Entertainment 28 mei 2024
Leestijd: 1 minuut

Binnenkort staat barman Victor van ‘First Dates’ achter déze bar in Amsterdam

Altijd al eens bij barman Victor van First Dates aan de bar willen zitten, zonder meteen op televisie te komen of überhaupt een date te hebben? Het kan. Op dinsdag 4 juni staat Victor namelijk achter de bar bij Celia Amsterdam.

En goed nieuws: dat is ook nog eens tijdens Taco Tuesday. Wij gingen daar al eens langs om taco’s te proeven en het is een dikke aanrader.

Victor van First Dates achter de bar bij Celia Amsterdam

Speciaal op dinsdag 4 juni organiseert Celia samen met barman Victor Abeln (ja, van First Dates), een Taco Date Night. Voor wie de allerlaatste keer bij Victor aan de bar wil aanschuiven, en wil genieten van zijn cocktailcreaties, kan zijn hart ophalen. Schuif aan met je beste vriendin, lover, moeder of een échte date voor een avond uit in hartje Amsterdam.

Geniet van een taco en bestel daarbij één van Victor’s favoriete cocktails met Los Siete Misterios Mezcal, van een frisse Paloma tot altijd favoriete Negroni. Geen ongemakkelijkste stiltes of slechte openingszinnen, want de conversation starters liggen voor je klaar. En zoals je weet, houdt Victor het gesprek ook graag voor je op gang.

De Taco Datenight vindt plaats op dinsdag 4 juni van 17:30 tot 20:00. Reserveren doe je hier.

Victor op je feestje

Geen zin of tijd om op 4 juni naar Celia te gaan? Dan is er nog een alternatief, want wist je dat je Victor ook kunt boeken voor je eigen evenement of feestje? Op zijn eigen site boek je hem voor verschillende gelegenheden. Klein of groot, jong of oud: Victor kan met iedereen overweg. Dat hebben we in First Dates natuurlijk al kunnen zien.

‘Summer shading’ is de grootste rode vlag op liefdesgebied in 2024

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.