Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Fashion 13 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Wil je heen: Baskèts geeft vrijdag gratis voetbaljerseys weg voor het EK

De voetbaljersey is nu al uitgeroepen tot dé trend van 2024 – en daar doet het EK nu nog eens een schepje bovenop. Want ja, als we naar ons elftal kijken, dan doen we dat toch wel in stijl? Daar zorgen Baskèts en Heineken voor: zij lanceren hét shirt van de Oranjezomer

Opvallen tijdens dit EK? Dat doe je met het limited edition shirt van het Amsterdamse fashionmerk Baskèts. Speciaal voor de Oranjezomer van 2024 heeft Baskèts, in samenwerking met Heineken, een bijzonder shirt ontworpen. Het resultaat? Een classic jersey met vintage look, waarin klassieke elementen zijn gebruikt.

Baskèts en Heineken geven gratis Jerseys weg

Aanstaande vrijdag (morgen dus!) is er in de Baskèts winkel in de Jordaan een exclusieve drop van de zomer must-have. Er worden 400 gratis shirts weggegeven aan de eerste 400 bezoekers (mits je 18+ bent, want Heineken). Niet in de mogelijkheid om langs de winkel te gaan? Dan kan je ‘m ook winnen via de online raffle of in jouw favoriete Heineken bar.

Daan de Greef, oprichter van Baskèts: “Vanuit het hart van Amsterdam is een speciale samenwerking geboren. Samen met Heineken hebben we ons allereerste exclusieve shirt ontworpen voor de zomer vol oranje sportevenementen. Het is voor ons als écht Amsterdams merk heel bijzonder om dit met een internationaal bekend Nederlands merk als Heineken te lanceren. We combineren met dit shirt de werelden van sport, mode en lifestyle, zowel op als naast het veld.” 

Baskets x Heineken
Baskets x Heineken

Hoe werkt het?

Aanstaande vrijdag 14 juni geeft de Baskèts winkel in de Jordaan, aan de Elandsgracht 57, exclusief 400 shirts uit vanaf 10:00. Hierbij geldt: wie het eerst komt, die het eerst maalt. Per persoon kan je maximaal één shirt krijgen.

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.