Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty 6 okt 2023
Leestijd: 2 minuten

Begin maar met sparen: deze beauty adventskalenders wil je op je wishlist zetten

Over 56 dagen breekt de eerste dag van december aan. Dat is niet alleen de start van de feestmaand, maar voor ons ook de eerste dag dat we onze adventskalenders openen. Wij zetten onze favoriete exemplaren voor 2023 op een rij.

Wie fan is van adventskalenders, weet dat deze niet goedkoop zijn. Daarom leggen wij vanaf nu wat geld opzij, zodat we eind november de mooiste kalenders kunnen aanschaffen.

Deze adventskalenders wil je op je wishlist zetten

Leuk om cadeau te geven… aan jezelf.

Skins

Ons favoriete beauty-instituut komt dit jaar voor het eerst met een eigen adventskalender. Verwacht skincare, make-up en natuurlijk geuren van de meest exclusieve merken. Een ding is zeker: met deze kalender wordt december een feest voor de zintuigen.

Vanaf begin oktober zal de Boutique Experience Box van Skins te koop zijn.

De Bijenkorf

Ieder jaar vult De Bijenkorf haar adventskalender met de trending beautyproducten van dat jaar. Ook in 2023 is het weer raak. We zien onder andere Olaplex, Color WOW, Charlotte Tilbury en Juliette has a Gun in de box zitten. Voor slechts €139 krijg je veel populaire beautyproducten die in totaal €600 waard zijn.

Adventskalender De Bijenkorf 2023 – €139

De Bijenkorf kalender is nu even uitverkocht, maar komt binnenkort weer terug. 

Pink Gellac

Zin in feestelijke nagels in december? Met de adventskalender van Pink Gellac haal jij iedere dag een fijn nagelproduct uit de kalender. Van steentjes, tot lakjes, tot een minilamp: alles wat je nodig hebt zit erin.

Pink Gellac Adventskalender – €119

Charlotte Tilbury

Natuurlijk mag ons favoriete make-upmerk niet ontbreken in dit rijtje. Charlotte Tilbury maakte eerder deze week haar waanzinnige Holiday collectie bekend, maar de adventskalender verdient ook een klein applausje.

Charlotte’s Lucky Chest Of Beauty Secret – €200

Jo Malone

Voor de parfumliefhebbers is er de adventskalender van Jo Malone. Het Londense parfumhuis vulde de esthetische kalender met colognes, bad & body miniaturen, een geur in full-size en twee Travel Candles.

Jo Malone London Advent Calender – €415

LOOKFANTASTIC

Nog een kalender die veel van onze favoriete merken bevat is die van LOOKFANTASTIC. We spotten onder andere Real Techniques, Color WOW, NARS, Eve Lom en NUDESTIX – en dat voor €115.

LOOKFANTASTIC Beauty Adventskalender 2023 – €115

Rituals

Zeg je beauty adventskalender, dan zeg je Rituals. Het leuke aan deze kalenders is dat ze ieder jaar weer een uniek design hebben dat ook nog een gezellig staat in huis. Dit jaar vind je de heerlijke Rituals cadeautjes in een schattig minidorpje.

Rituals The Ritual of Advent 3D – €99,90

 

Meld je nu aan voor de NSMBL NEWS CLUB! 💘

Jij wilt vast nog meer juicy news, handige tips & tricks en hééél veel inspiratie ontvangen... toch?! Elke vrijdag in je mailbox.